FIX: De DB2-gegevensproviders geen verbinding maken met een gerepliceerde database IBM DB2 wanneer de eerste TCP/IP verbinding in Host Integration Server 2010 mislukt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2679561 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

De DB2-gegevensproviders die zijn opgenomen in Microsoft Host Integration Server 2010 geen verbinding maken met een gerepliceerde database IBM DB2 wanneer de eerste verbinding met TCP/IP op de IBM DB2-database is mislukt.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de TCP/IP verbinding met de gegevensprovider DB2 een foutbericht levert wanneer u de TCP/IP verbinding mislukt. Bovendien verspreid de werkbelasting-functie die wordt geïmplementeerd door de DB2-gegevens providers geen verbinding maken met een van de andere IBM DB2-systemen die worden geretourneerd in de parameter Serverlijst (SRVLST) van Access RDB (ACCRDB) de opdracht beheer (DDM) gegevens.

Oplossing

Informatie over hotfixes

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2654652 Cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

De producten die in dit artikel wordt beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2679561 - Laatste beoordeling: maandag 7 mei 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2679561 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2679561

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com