Πληροφορίες σχετικά με το Outlook 2010 αυτόματη συμπλήρωση λίστας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2679568 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σύνοψη

Αυτό το άρθρο παρέχει μια επισκόπηση της λίστας αυτόματης καταχώρησης Microsoft Outlook 2010.Εκτός από τη δυνατότητα το οποίο περιγράφει, διάφορες πληροφορίες και οδηγίες βήμα προς βήμα παρέχονται για προχωρημένους χρήστες, για να διαχειριστείτε τη λίστα.

Περισσότερες πληροφορίες

Outlook 2010 διατηρεί μια λίστα αυτόματης συμπλήρωσης, η οποία χρησιμοποιείται από δύο τον αυτόματο έλεγχο ονομάτων δυνατότητα και η δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης. Λίστα αυτόματης συμπλήρωσης, γνωστό και ως ο χώρος ψευδώνυμων δημιουργείται αυτόματα κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook. Η λίστα περιέχει διευθύνσεις, LegacyExchangeDN και εμφανιζόμενα ονόματα για άτομα που έχετε στείλει προηγουμένως αλληλογραφίας SMTP. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις του Outlook που αποθηκεύουν τη λίστα αυτόματης καταχώρησης σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας, το Outlook 2010 αποθηκεύει τη λίστα αυτόματης καταχώρησης ως κρυφό μήνυμα στο χώρο αποθήκευσης του πρωτεύοντος μηνύματος.

Σημείωση Η αυτόματη συμπλήρωση για το Outlook είναι συγκεκριμένες για το Outlook και δεν γίνεται κοινή χρήση από το Outlook Web App (OWA). OWA θα διατηρήσει τη δική της λίστα αυτόματης συμπλήρωσης.

Οι ακόλουθες ενότητες παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης.

Περιορισμός του αριθμού των εγγραφών

Στο Outlook 2010, τον αριθμό των εγγραφών που μπορείτε να αποθηκεύσετε στη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης είναι 1.000 καταχωρήσεις. Αφού φτάσετε αυτό το όριο, το Outlook χρησιμοποιεί ένας εσωτερικός αλγόριθμος για να προσδιορίσετε τα καλύτερα ονόματα για να καταργήσετε από τη λίστα. Αυτό γίνεται με βάση συντελεστή στάθμισης χρήσης. Επομένως, ενδέχεται να βρείτε ορισμένα ονόματα απροσδόκητα καταργούνται από τη μνήμη cache ψευδώνυμο. Υπάρχουν δύο γενικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση:

 1. Προληπτικά, μπορείτε να καταργήσετε τις καταχωρήσεις της λίστας αυτόματης καταχώρησης που δεν χρειάζεστε πλέον. Αυτή είναι η προτιμώμενη προσέγγιση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "Τρόπος κατάργησης καταχωρήσεων λίστας αυτόματης καταχώρησης μία κάθε φορά."
 2. Που canincrease το όριο για το προσωρινό αποθηκευτικό χώρο. Επειδή αυτή η ρύθμιση είναι μη δοκιμασμένα, δεν συνιστάται. Εάν έχετε περισσότερη μνήμη cache ψευδώνυμο, μπορεί επίσης να χάσετε μεγαλύτερο αριθμό προσωρινά αποθηκευμένες καταχωρήσεις εάν ο προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων σας δεν είναι δυνατή λόγω καταστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αύξησης του ορίου, ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "Τρόπος για να αλλάξετε το όριο για τη λίστα αυτόματης καταχώρησης".

Τρόπος ενεργοποίησης της δυνατότητας αυτόματης συμπλήρωσης

Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο αρχείοκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές.
 2. Επιλέξτε την καρτέλα " Αλληλογραφία ".
 3. Μετακινηθείτε μέχρι περίπου το μισό προς τα κάτω, μέχρι να δείτε την Αποστολή μηνυμάτων. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο Χρήση λίστας αυτόματης καταχώρησης για πρόταση ονομάτων κατά την πληκτρολόγηση στα προς, Κοιν και Ιδιαίτ. κοιν γραμμές(το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα που παρατίθενται παρακάτω).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα

Τρόπος εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
980542 Τρόπος εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook 2010

Τρόπος εξαγωγής το μήνυμα αυτόματης συμπλήρωσης γραμματοκιβωτίου

 1. Κλείστε το Outlook και, στη συνέχεια, κλείστε το Outlook Web Access ή Outlook Web App (OWA) σε όλους τους σταθμούς εργασίας που είναι συνδεδεμένοι με το γραμματοκιβώτιό σας.
 2. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε το MFCMAPI από http://MfcMapi.Codeplex.com.
 3. Εκτέλεση mfcmapi.exe.
 4. Από το μενού της περιόδου λειτουργίας , κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση.
 5. Εάν σας ζητηθεί για ένα προφίλ, επιλέξτε το όνομα του προφίλ που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Στο επάνω τμήμα του παραθύρου, εντοπίστε τη γραμμή που αντιστοιχεί στο γραμματοκιβώτιό σας και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ.
 7. Στο παράθυρο περιήγησης του αριστερού, αναπτύξτε Root Containerκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείο Επάνω αποθήκευσης των πληροφοριών ή IPM_SUBTREE.
 8. Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο "Εισερχόμενα" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα περιεχομένου πίνακα που σχετίζονται. Αυτή η ενέργεια ανοίγει ένα νέο παράθυρο MFCMAPI που περιέχει διάφορες ιδιότητες.
 9. Στη στήλη " θέμα ", κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο που έχει το θέμα IPM.Configuration.Autocomplete, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή μηνυμάτων. Αυτή η ενέργεια ανοίγει το παράθυρο Αποθήκευση μηνυμάτων σε αρχείο .
 10. Στην αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε το αρχείο MSG (UNICODE)και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 11. Επιλέξτε μια θέση φακέλου στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε το μήνυμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Σημειώστε αυτήν τη θέση.

Πώς να εισάγετε το μήνυμα αυτόματης συμπλήρωσης γραμματοκιβωτίου

 1. Κλείστε το Outlook και, στη συνέχεια, κλείστε το Outlook Web Access ή Outlook Web App (OWA) σε όλους τους σταθμούς εργασίας που είναι συνδεδεμένοι με το γραμματοκιβώτιό σας.
 2. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε το MFCMAPI από http://MfcMapi.Codeplex.com
 3. Εκτέλεση mfcmapi.exe.
 4. Από το μενού της περιόδου λειτουργίας , κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση.
 5. Εάν σας ζητηθεί για ένα προφίλ, επιλέξτε το όνομα του προφίλ που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Στο επάνω τμήμα του παραθύρου, εντοπίστε τη γραμμή που αντιστοιχεί στο γραμματοκιβώτιό σας και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ.
 7. Στο παράθυρο περιήγησης του αριστερού, αναπτύξτε ρίζα - γραμματοκιβώτιοκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείο Επάνω αποθήκευσης των πληροφοριών ή IPM_SUBTREE.
 8. Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο "Εισερχόμενα" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα περιεχομένου πίνακα που σχετίζονται. Αυτή η ενέργεια ανοίγει ένα νέο παράθυρο MFCMAPI που περιέχει διάφορες ιδιότητες.
 9. Για να αποφύγετε τις διπλές καταχωρήσεις, πρέπει να διαγράψετε το υπάρχον μήνυμα αυτόματης συμπλήρωσης.

  Σημείωση Πριν να διαγράψετε το IPM.Configuration.Autocomplete μήνυμα, πρέπει να εξαγάγετε το μήνυμα, χρησιμοποιώντας τα βήματα στην ενότητα "Τρόπος για να εξαγάγετε τη μνήμη cache της αυτόματης καταχώρησης".

  Για να διαγράψετε το υπάρχον μήνυμα αυτόματης συμπλήρωσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στη στήλη " θέμα ", εντοπίστε το στοιχείο που έχει το θέμα IPM.Configuration.Autocomplete.
  2. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή μηνύματος. Αυτό ανοίγει το παράθυρο Διαγραφή στοιχείου .
  3. Στην αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε την οριστική διαγραφή (διαγράφει για τη διατήρηση των διαγραμμένων στοιχείων εάν υποστηρίζονται)και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 10. Από το μενού του φακέλου , κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Από το ΜΉΝΥΜΑ.
 11. Εντοπίστε το αρχείο .msg που δημιουργήσατε στο βήμα 11 της ενότητας "Πώς να εξαγάγετε την λίστας αυτόματης καταχώρησης" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 12. Στο παράθυρο MSG φορτίο που εμφανίζεται, επιλέξτε το μήνυμα φορτίο στον τρέχοντα φάκελο στη λίστα Φόρτωση στυλ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Οι πληροφορίες αυτόματης συμπλήρωσης εισάγονται από το IPM.Configuration.Autocomplete_<hexadecimal code=""></hexadecimal>.msg, όπου το σύμβολο κράτησης θέσης<hexadecimal code=""> </hexadecimal> αντιπροσωπεύει μια μεγάλη σειρά από αριθμούς και γράμματα.

Τρόπος κατάργησης καταχωρήσεων λίστας αυτόματης καταχώρησης, ένα κάθε φορά

Για να καταργήσετε καταχωρήσεις από την cache αυτόματης συμπλήρωσης μία εγγραφή κάθε φορά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Πληκτρολογήστε τους πρώτους χαρακτήρες της καταχώρησης αυτόματης καταχώρησης που θέλετε να καταργήσετε.
 3. Όταν εμφανίζεται η καταχώρηση στη λίστα των προτεινόμενων ονόματα, μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω στο όνομα μέχρι να γίνεται επισήμανση του, αλλά μην κάνετε κλικ στο όνομα.
 4. Όταν εμφανιστεί το εικονίδιο "X" δίπλα στο επιλεγμένο όνομα, κάντε κλικ στο X για να καταργήσετε το όνομα από τη λίστα, ή πατήστε το πλήκτρο Delete στο πληκτρολόγιο.

Πώς να καταργήσετε ολόκληρη τη λίστα αυτόματης καταχώρησης

Μέθοδος 1
 1. Ανοίξτε το Outlook.
 2. Στην καρτέλα " αρχείο ", κάντε κλικ στις Επιλογές (το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα

 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα " Αλληλογραφία ".
 4. Σύμφωνα με τηνΑποστολή μηνυμάτων, κάντε κλικ στηνΚενή λίστα αυτόματης συμπλήρωσης (το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα

 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.

Μέθοδος 2
Ξεκινήστε το Outlook χρησιμοποιώντας το διακόπτη /CleanAutoCompleteCache. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 2. τύποςOutlook.exe /CleanAutoCompleteCache.

  Σημείωση Εάν το Outlook δεν είναι εγκατεστημένο στην προεπιλεγμένη θέση, πρέπει να αναφέρεται στη διαδρομή του Outlook.exe.

Ζητήματα με τη μνήμη cache της αυτόματης καταχώρησης

Αυτή η ενότητα περιγράφει γνωστά θέματα που μπορεί να προκύψουν με τη μνήμη cache της αυτόματης συμπλήρωσης.
Δεν αποθηκεύονται οι εγγραφές
Η μνήμη cache της αυτόματης συμπλήρωσης να καταστραφεί με το χρόνο και δεν μπορεί να αποθηκεύσει νέες εγγραφές. Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να προσπαθήσετε να καταργήσετε μεμονωμένες εγγραφές από τη λίστα. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "Τρόπος κατάργησης καταχωρήσεων λίστας αυτόματης καταχώρησης μία κάθε φορά." Εάν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρη τη λίστα αυτόματης καταχώρησης. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "Τρόπος για να καταργήσετε ολόκληρη τη λίστα αυτόματης καταχώρησης".

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το όριο για τη λίστα αυτόματης καταχώρησης

Επειδή αυτή η ρύθμιση είναι μη δοκιμασμένα, είναι δεν συνιστάται. Αν έχετε μια μεγαλύτερη λίστα αυτόματης συμπλήρωσης, μπορεί επίσης να χάσετε μεγαλύτερο αριθμό προσωρινά αποθηκευμένες καταχωρήσεις εάν τη μνήμη cache της αυτόματης καταχώρησης δεν είναι δυνατή λόγω καταστροφής. Λόγω αυτού αποποίηση ευθυνών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω δεδομένα μητρώου για να αυξήσετε το όριο της λίστας αυτόματης συμπλήρωσης στο Outlook.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
  • Στα Windows 8.x, πιέστε το πλήκτρο των Windows, πληκτρολογήστε regedit και στη συνέχεια πατήστε Enter.
  • Στα Windows 7 και Windows Vista, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε regedit στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 3. Εντοπίστε και κατόπιν επιλέξτε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\AutoNameCheck

 4. Στο μενού Επεξεργασία , επιλέξτε Δημιουργίακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή τιμή DWORD.
 5. Τύπος MaxNickNames, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
 6. Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στο κουμπί " Τροποποίηση".
 7. Πληκτρολογήστε τη νέα τιμή για το όριο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημειώσεις
  • Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογείτε τον αριθμό dδεκαδικό φόρμας. Που είναι η σωστή μορφή, για να πληκτρολογήσετε τον αριθμό.
  • Δοκιμάστε να αυξήσετε το όριο με μόνο ένα οριακό όγκο για να δοκιμάσετε το νέο όριο. Για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε μια αύξηση 20 τοις εκατό του ορίου στο Outlook 2010, μπορείτε να καθορίσετε 1200 για την τιμή MaxNickNames.
 8. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 9. Ξεκινήστε το Outlook.
Σημείωση Η τιμή μητρώου MaxNickNames καθορίζει απλώς το όριο μη προεπιλεγμένες. Επομένως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τιμή για να μειώσετε το όριο της μνήμης cache ψευδώνυμο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2679568 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2679568 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2679568

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com