Ulkomaisiin luottokorttitapahtumiin liittyvät mahdolliset lisämaksut

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2681417
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Tässä artikkelissa on kuvattu lisämaksuja, joita tiliotteessasi saattaa näkyä Windows Phone Marketplacesta tehdyn luottokorttiostoksen yhteydessä.

Laskussasi saattaa näkyä Windows Phone Marketplace -ostoksen jälkeen lisämaksuja sen mukaan, mikä pankki tai rahoituslaitos on myöntänyt luottokortin.

Näitä lisämaksuja voivat veloittaa pankit ja rahoituslaitokset, ja ne voivat vaihdella pankkikohtaisesti. Microsoft ei siis peri tällaisia maksuja. 

Asiakkaat voivat välttää luottokorttiostoksiin liittyvät lisämaksut käyttämällä sovellusostoksissa mobiililaitemaksuja (matkapuhelinoperaattorin suoraveloitusta), jos operaattori tarjoaa tämän mahdollisuuden.

Enemmän tietoa

Pankki voi veloittaa ulkomaisista luottokorttitapahtumista seuraavantyyppisiä maksuja:

Kansainvälinen tapahtumamaksu (ITF)

Pankki voi veloittaa ulkomailta tehdystä ostoksesta lisämaksun. Näin voi käydä, jos Windows Phone Marketplace -palvelua ei ole määritetty käsittelemään luottokorttimaksuja paikallisesti omassa maassasi, mutta palvelu pystyy käsittelemään ostoksesi jossakin toisessa maassa.  

Huomautus EU:n jäsenmaista tehdyt ostokset katsotaan sisäisiksi tapahtumiksi.

Lisätietoja siitä, millä alueilla Marketplace-tapahtumia käsitellään, on Marketplacen käyttöehdoissa.

Valuutanvaihtomaksu (FX)

Pankki voi veloittaa valuutanvaihtomaksun, jos luottokorttitapahtuma edellyttää summien muuntamista Windows Phone Marketplacessa näkyvän hinnoitteluvaluutan, pankkisi tai rahoituslaitoksesi laskutusvaluutan ja luottokorttiverkoston käyttämän tapahtuman suorittamisvaluutan välillä.

Marketplacessa hinta voi näkyä esimerkiksi euroina, mutta luottokorttisi tiliotteessa maksu on suoritettu Yhdysvaltain dollareina.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2681417 - Viimeisin tarkistus: 3. heinäkuuta 2012 - Versio: 8.0
Hakusanat: 
kbwp7 KB2681417

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com