A nemzetközi hitelkártyás tranzakciókhoz esetleg társuló díjak

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2681417
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk leírja, hogy milyen további díjak jelenhetnek meg a számlázási kivonaton a Windows Phone Piactéren hitelkártyával történő vásárlás után.

A hitelkártyát kibocsátó banktól vagy pénzintézettől függően előfordulhat, hogy további díjak is megjelennek a számláján, miután vásárolt valamit a Windows Phone Piactéren. 

Ezek olyan díjak lehetnek, amelyeket a hitelkártyát kibocsátó bank vagy pénzintézet számított fel, és nem a Microsoft; a díjak mértéke bankonként eltérő lehet. 

Az ügyfelek elkerülhetik a további banki díjak kifizetését a hitelkártyás vásárlások esetében, ha mobilfizetéssel (a mobilszolgáltatójuk általi közvetlen számlázással) vásárolják meg az alkalmazásokat, ha ezt a mobilszolgáltatójuk lehetővé teszi.

További információ

A bank a következő típusú díjakat számíthatja fel a nemzetközi hitelkártyás tranzakciókra:

Nemzetközi tranzakciós díj (International Transaction Fee, ITF)

A bank nemzetközi tranzakciós díjat, más néven határon keresztüli vagy külföldi tranzakciós díjat terhelhet a kártyájára. Ezek a díjak akkor fordulhatnak elő, ha a Windows Phone Piactér nincs felkészítve arra, hogy helyben, az Ön országában dolgozza fel a hitelkártyás tranzakciókat, viszont egy másik országban képes feldolgozni a vásárlást.  

Megjegyzés: Az Európai Unió tagállamai közötti tranzakciók interregionális tranzakcióknak, nem nemzetközi tranzakcióknak minősülnek.

Arról, hogy melyik régióban hol dolgozzuk fel a piactéri tranzakciókat, a Piactér használati feltételei nyújtanak tájékoztatást.

Devizaátváltási díj (Currency Exchange Fee, FX)

A bank devizaátváltási díjat vagy átváltási díjat számíthat fel, ha a hitelkártyás tranzakció részeként át kell váltani az árat a Windows Phone Piactéren látható pénznemről arra a pénznemre, amelyben a bank vagy a pénzintézet számláz Önnek, illetve amelyben a hitelkártya kiegyenlíti a tranzakciót.

A Piactér árai lehetnek például euróban, de a hitelkártya számlázási kivonata készülhet amerikai dollárban

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2681417 - Utolsó ellenőrzés: 2012. július 3. - Verziószám: 9.0
Kulcsszavak: 
kbwp7 KB2681417
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com