Möjliga avgifter i samband med internationella transaktioner

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2681417
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

I den här artikeln förklaras möjliga avgifter som visas på ett kontoutdrag och som kan kopplas till i kreditkortsköp i Windows Phone Marketplace.

Beroende på vilken bank eller vilket finansinstitut som utfärdade kreditkortet är det möjligt att ytterligare avgifter visas på kvittot efter att du har slutfört ett köp i Windows Phone Marketplace.

Det är avgifter som kan debiteras av den bank eller den finansinstitut som utfärdade kreditkortet, inte av Microsoft, och variera beroende på bank.

Kunder kan undvika att betala ytterligare bankavgifter på kreditkortsköp genom att använda mobilbetalning (direktdebitering av mobiloperatören) för appköp om det erbjuds av nätoperatören.

Mer Information

Olika sorters avgifter som en bank kan ta ut på internationella kreditkortstransaktioner:

Internationell transaktionsavgift (ITF)

Bank kan lägga på internationella transaktionsavgifter, som också kallas gransöverskridande avgift eller transaktionsavgift inom utlandet. Dessa avgifter inträffar när Windows Phone Marketplace inte är installerat för att behandla kreditkortsbetalningar lokalt i ditt land men kan behandla köpet i ett annat land.  

Obs! Transaktioner som görs mellan medlemsländer inom EU betraktas som interregionala och inte som gränsöverskridande transaktioner.

Mer information om var Marketplace-transaktioner behandlas utifrån region finns i användningsvillkoren för Marketplace.

Valutaväxlingsavgift (FX)

En bank kan lägga till en valutaväxlingsavgift, som också kallas en utländsk växlingsavgift eller valutaväxlingsavgift, när kreditkortstransaktioner kräver en valutaväxling mellan valutan på prissättningen som visas i Windows Phone Marketplace, valutan som banken eller bankinstitutets fakturerar dig och valutan som kreditkortsnätverket använder för att betala transaktionen.

Priserna i Marketplace är till exempel i Euro, men på fakturan står det amerikanska dollar.

Egenskaper

Artikel-id: 2681417 - Senaste granskning: den 3 juli 2012 - Revision: 7.0
Nyckelord: 
kbwp7 KB2681417

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com