Μήνυμα σφάλματος όταν ένα ρόλο εκδοχέα εκτελείται το cmdlet Get-MailboxExportRequestStatistics σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2682895 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκχώρηση ρόλου διαχείρισης που έχει έναν προσαρμοσμένο παραλήπτη εγγραφής εμβέλειας σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010.
  • Μπορείτε να εκχωρήσετε το ρόλο διαχείρισης Γραμματοκιβωτίου εισαγωγή εξαγωγή σε ένα ρόλο εκδοχέα.
  • Την ταυτότητα του εκδοχέα ρόλο προσπαθεί να εκτελέσει το cmdlet Get MailboxExportRequestStatistics γραμματοκιβώτιο που βρίσκεται εκτός εμβέλειας προσαρμοσμένο παραλήπτη εγγραφής.
Σε αυτό το σενάριο, το cmdlet αποτυγχάνει και την ταυτότητα του εκδοχέα ρόλο λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αίτηση εξαγωγής δεν είναι μέσα σας εύρος της τρέχουσας εγγραφής. Δεν είναι δυνατό να εκτελέσει λειτουργία αποθήκευσης.

Σημείωση Την ταυτότητα του εκδοχέα δεν χρειάζεται να έχετε δικαιώματα εγγραφής για να εκτελέσετε το cmdlet Get-MailboxExportRequestStatistics . Επομένως, το cmdlet πρέπει να εκτελούνται με επιτυχία.


Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκαλείται από μια εσφαλμένη εμβέλεια επαλήθευση του ελέγχου πρόσβασης με βάση το ρόλο (RBAC) που παρουσιάζεται όταν εκτελείται το Exchange Server 2010 το cmdlet Get-MailboxExportRequestStatistics .

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το ακόλουθο ενημερωμένων εκδόσεων:
2685289 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του Γραμματοκιβωτίου εισαγωγή εξαγωγή διαχείρισης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εύρος ρόλος διαχείρισης, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Κατανόηση των εμβελειών ρόλος διαχείρισης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Λήψη MailboxExportRequestStatistics cmdlet, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα γραμματοκιβωτίου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2682895 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2682895 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2682895

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com