Opslag locaties voor Entourage gebruikersgegevens

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 268323 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de standaardlocatie voor gebruikersgegevens die u hebt gemaakt met behulp van Entourage.

OpmerkingDe locatie van uw gebruikersgegevens afwijken van de standaardlocatie, afhankelijk van de versie van het Apple Macintosh besturings systeem (Mac OS) dat u gebruikt. Microsoft Entourage 2001 voor Mac is de Mac OS versie 8. 1 of hoger vereist. Microsoft Entourage X for Mac is de Mac OS X versie 10. 1 of hoger vereist. Microsoft Entourage 2004 voor Mac vereist versie van Mac OS X 10.2.8 of hoger. Microsoft Entourage 2008 voor Mac vereist versie van Mac OS X 10.4.9 of hoger.

Meer informatie

Microsoft Office voor de Macintosh 2001 wordt een map documenten gemaakt in de hoofdmap van de vaste schijf. OS x maakt een map met documenten in elke gebruikers map. Entourage gebruikt deze locatie voor de map structuur met alle gebruikers configuraties, zoals identiteit, e-mailberichten, agenda- en taak items, abonnementen op nieuwsgroepen en caches.

De volgende map is de standaardlocatie voor de map structuur Entourage 2001:
Schijf naam: Documenten: Microsoft gebruikers gegevens: Office 2001 identiteiten: hoofd identiteit
De volgende map is de standaardlocatie voor de map structuur Entourage X:
Schijf naam/gebruikers /gebruikers naam/ Gebruikers gegevens/Office X identiteiten documenten/Microsoft/hoofd identiteit
De volgende map is de standaardlocatie voor de map structuur van Entourage 2004:
Schijf naam/gebruikers /gebruikers naam/ Gebruikers gegevens/Office 2004-identiteiten/hoofd identiteit documenten/Microsoft
De volgende map is de standaardlocatie voor de map structuur van Entourage 2008:
Schijf naam/gebruikers /gebruikers naam/ Gebruikers gegevens/Office 2008 identiteiten/hoofd identiteit documenten/Microsoft
Als u meerdere identiteiten hebt, wordt een map gemaakt voor elke unieke identiteit. Deze map met dezelfde naam die u voor de identiteit heet en is opgeslagen op het niveau van dezelfde map als de hoofd identiteit.

Als u uw Entourage 2001 gegevens opslaan in een andere locatie of een partitie wilt, een alias van de map Microsoft gebruikersgegevens maken nadat u naar de nieuwe locatie verplaatsen, en vervolgens de alias te naar de map documenten verplaatsen. Voor Entourage X, moet wijzigingen in het besturings systeem en de gegevens blijven op de geïnstalleerde locatie.

Omdat alle Macintosh-aliassen het woord "alias hebben" toegevoegd aan de naam, moet u de alias "Microsoft gebruikersgegevens" (zonder aanhalings tekens) doordat het woord "alias" uit de naam wijzigen. Deze naam moet exact aan de oorspronkelijke naam.

Maken en wijzigen van een alias:
  1. De vaste schijf van de Macintosh te openen en klik op de map.
  2. Open een nieuw venster waar u de alias te bevinden.
  3. Terwijl u de opdracht en de optie toetsen ingedrukt, sleep de map uit de oorspronkelijke map naar de doelmap voor de alias.

    Hiermee maakt u de alias in de locatie die u met dezelfde naam als de oorspronkelijke mapnaam.
Voor meer informatie over identiteiten in Entourage, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
268443Overzicht van identiteiten in Entourage

Eigenschappen

Artikel ID: 268323 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Entourage 2008 for Mac
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
  • Microsoft Entourage 2001 voor Mac Special Edition
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbinfo kbmt KB268323 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:268323

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com