FIX: SystemOutOfMemory eroare atunci când încercați să implementați un pachet de implementare model, care conține mai mult de 100.000 de rânduri utilizând instrumentul MDSModelDeploy în SQL Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2683516 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Aveți un pachet de implementare model, care conține mai mult de 100.000 de rânduri.
  • Încercați să implementați pachetul utilizând instrumentul de MDSModelDeploy (MDSModelDeploy.exe) în Microsoft SQL Server 2012.
În acest scenariu, deși se execută instrumentul de MDSModelDeploy de ceva marcă de timp, acesta nu implementați, și returnează o eroare de SystemOutOfMemory .

CAUZĂ

Problema apare deoarece, implicit, opțiunea de SwitchValue este setat la toate în fișierul MDSModelDeploy.exe.config. Prin urmare, aplicarea de implementare încearcă să log totul. Acest lucru provoacă excep?ie.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în 1 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2679368 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012
Notă După ce aplicați această remediere, setarea SwitchValue este setat la Off în fișierul MDSModelDeploy.exe.config.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre cum să implementați un pachet de implementare a modelului prin utilizarea MDSModelDeploy, vizitați următorul site Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):
Cum să implementați un pachet de implementare a modelului utilizând MDSModelDeploy
Pentru mai multe informații despre cum să implementați consolidare servicii acoperire de date Master (MDS) probe în SQL Server 2012, vizitați următoarele site-ul blog-ul MSDN:
Cum să implementați MDS probe în SQL Server 2012
Pentru mai multe informații despre noile caracteristici în MDS în SQL Server 2012, vizitați site web Microsoft TechNet următoarele:
Ce este nou în Master consolidare servicii acoperire de date (MDS) în SQL Server 2012

Proprietă?i

ID articol: 2683516 - Ultima examinare: 12 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2683516 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2683516

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com