"Αποτυχία παράδοσης" και "550 5.1.1 ΕΠΊΛΥΣΗΣ.ADR.RecipNotFound"NDR μετά τη μετακίνηση ενός γραμματοκιβωτίου στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2685437 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια υβριδική ανάπτυξη της εσωτερικής εγκατάστασης Microsoft Exchange Server και Exchange Online σε Microsoft Office 365. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αναπαραγωγής του γραμματοκιβωτίου από την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange ή το κέλυφος διαχείρισης Exchange για να μετακινήσετε ένα γραμματοκιβώτιο από το περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης για το Office 365. Ωστόσο, μετά τη μετακίνηση του γραμματοκιβωτίου, εσωτερικής εγκατάστασης στους χρήστες και στους εξωτερικούς χρήστες δεν αποστείλετε αλληλογραφία σε αυτό το γραμματοκιβώτιο στο Office 365. Ο αποστολέας λαμβάνει την ακόλουθη έκθεση μη παράδοσης (NDR):
Απέτυχε η παράδοση στους ακόλουθους παραλήπτες ή ομάδες:

Διεύθυνση παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου>

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν παραδόθηκε σε όλους παραλήπτες. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθορίσατε δεν υπάρχει ή ενδέχεται να έχει πρόσφατα διαγραφεί. Επίσης ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσει σωστά τη διεύθυνση. Είναι πιθανό ότι έχει αλλάξει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επαφής σας και αυτόματη καταχώρηση του Outlook έχει την παλιά διεύθυνση αποθηκεύονται. Εάν αυτό συμβαίνει, αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα στο πεδίο "προς", πατήστε το κάτω βέλος για να επιλέξετε την παλιά εγγραφή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Διαγραφή. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο διευθύνσεων, για να εντοπίσετε τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαγνωστικές πληροφορίες για τους διαχειριστές:

Διακομιστής δημιουργίας:<>

Διεύθυνση παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου>

#<>5.1.1 SMTP;550 5.1.1 Η ΜΈΘΟΔΟΣ ΕΠΊΛΥΣΗΣ.ADR.RecipNotFound- Δεν βρέθηκε > SMTP #

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν ο χρήστης με δυνατότητα αλληλογραφίας σε χώρους που αντιπροσωπεύει το γραμματοκιβώτιο που μετακινήθηκε δεν έχει επισημανθεί σωστά με τη διεύθυνση προορισμού. Ο Exchange server δημιουργεί ένα μήνυμα NDR επειδή της εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίες Active Directory τομέα (AD DS) δεν είναι δυνατό να εντοπίσει το χρήστη για να δρομολογήσετε την αλληλογραφία σωστά.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε τη διεύθυνση προορισμού, γνωστή και ως η υπηρεσία δρομολόγησης διεύθυνση, στο χρήστη με δυνατότητα αλληλογραφίας σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange

 1. Ανοίξτε την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange στον τοπικό διακομιστή Exchange 2010.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Exchange εσωτερικής εγκατάστασηςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρων παραλήπτες.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στο χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Στην καρτέλα Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, κάντε κλικ στην επιλογή Διεύθυνση SMTPκαι, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το <alias>@<domain>. mail.onmicrosoft.com μορφή για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.</domain> </alias>
 5. Επιλέξτε το όνομα που εισαγάγατε και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός ως διεύθυνση δρομολόγησης.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Μέθοδος 2: Κέντρο διαχείρισης του Exchange χρήση

 1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης web στον τοπικό διακομιστή σας Exchange 2013, μεταβείτε στο Κέντρο διαχείρισης του Exchange,
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΟι παραλήπτες, και στη συνέχεια επιλέξτε τα γραμματοκιβώτια.
 3. Κάντε κλικ στο χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπίΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη, .
 5. nder Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην επιλογή SMTPκαι, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το <alias>@<domain>. mail.onmicrosoft.com μορφή για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.</domain> </alias>
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίΟΚ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Μέθοδος 3: Χρήση επεξεργαστή διασυνδέσεις (ADSI) υπηρεσίας καταλόγου Active Directory

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε ADSIEdit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και κάντε δεξιό κλικ στο χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.

  Σημείωση Για να προσδιορίσετε το κοντέινερ στο οποίο ανήκει ο χρήστης, προβάλετε τις ιδιότητες του χρήστη στην κονσόλα διαχείρισης του Exchange.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί του χαρακτηριστικό επεξεργαστή καρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ σε Διεύθυνση προορισμού.
 4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του εξωτερικού απλή Mail Transfer Protocol (SMTP).
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Αφού εγκατασταθεί η υπηρεσία δρομολόγησης τομέα, επιβεβαιώστε ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2685437 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m hybrid o365022013 kbmt KB2685437 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2685437

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com