Beschrijving van het hotfixpakket voor PowerPoint 2007 (Ogl-x-none.msp): 28 augustus 2012

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2687378 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft het probleem is opgelost in het hotfix-pakket voor Microsoft Office PowerPoint 2007 van 28 augustus 2012.

INLEIDING

Probleem met dit hotfix-pakket worden opgelost

  • Wanneer u een Enhanced metabestand (EMF)-afbeeldingen invoegen in een PowerPoint 2007-document of wanneer u een PowerPoint 2007-document opent bevat dat sommige EMF-afbeeldingen, PowerPoint 2007 crashes.


Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Vereisten

U moet de 2007 Microsoft Office suite Service Pack 2 of 2007 Microsoft Office suite Service Pack 3 is geïnstalleerd om dit hotfix-pakket toepassen.

Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
949585Hoe u het meest recente servicepack voor de 2007 Office Suite

Opnieuw opstarten

U hoeft niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u hebt nodig om het probleem dat in dit artikel wordt vermeld.

De algemene versie van dit hotfix-pakket gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket voor het installeren van het hotfix-pakket. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC (Coordinated Universal Time) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Informatie over downloaden
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Office-kb2687378-fullfile-x 86-glb.exe12.0.6665.50001,579,92015-Aug-1222: 01

Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Ogl-x-none.mspNiet van toepassing3,621,37615-Aug-1211: 06

Ogl-x-none.msp informatie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Ogl.dll12.0.6664.50001,618,02419-Jul-1216: 22

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikelnummer bekijken de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2687378 - Laatste beoordeling: woensdag 29 augustus 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixserver kbhotfixrollup kbautohotfix kbmt KB2687378 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2687378

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com