Cikk azonosítója: 2687455 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (SP2) for Office 2010 legújabb frissítéseit tartalmazza. A szervizcsomagban található javítások két fajtája:
 • Korábban kiadatlan tartalmazza, amelyeket a szervizcsomag. Mellett az általános termékcsoport javítások javítások stabilitás, teljesítmény és biztonság a fejlesztéseket tartalmazza.
 • Május 2013 keresztül kiadott összes nyilvános frissítések és 2013 április keresztül kiadott összegző frissítések.

A megoldás

Előfeltételek

Vannak a frissítés telepítésének nincsenek előfeltételei. Nem kell az Office 2010 SP1 telepítése az Office 2010 SP2 telepítve van.

Újraindítási követelmény

Rendelkezik a frissítés telepítését követően újraindítja a számítógépet.

Beszerzése és telepítése

1. Módszer: A Microsoft Update (javasolt)

Megjegyzés: Az Office 2010 programcsomagban termékek mellett a szervizcsomag 2687455 azt is frissíti, a Microsoft Project 2010, a Microsoft Visio 2010 és a Microsoft SharePoint Designer 2010.

Töltse le a szervizcsomagot a Microsoft Update, ugorjon a Microsoft következő webhelyén:
A Microsoft Update
Jelentkezzen be a számítógépre a Microsoft Update szolgáltatás, és majd regisztrálják kapja meg a SP2 frissítést az automatikus frissítések szolgáltatás. A Microsoft Update észleli a telepített termékeket, és majd termékekre alkalmazni minden frissítést.

2. Módszer: A Microsoft Download Center webhelyről az SP2 csomag letöltése

Annak megállapításához, hogy az Office-verzió-e egy 32 bites vagy 64 bites verzióját, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Nyissa meg az Office 2010-alkalmazások, például a Microsoft Word 2010.
 2. A afájl fülre, kattintson a Súgó. AMicrosoft a verzióinformációt jelenik megApplicationName> szakasz.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Office-verzió azonosítása

 • Az Office 2010 SP2 verziószáma nagyobb vagy egyenlő 14.0.7015.1000.
 • Az Office 2010 SP1 verziószáma nagyobb vagy egyenlő14.0.6029.1000 , de kevesebb, mint 14.0.7015.1000.
 • Office 2010 RTM eredeti kiadásának verziószáma (azaz szervizcsomag nélküli) nagyobb vagy egyenlő14.0.4763.1000 , de kevesebb, mint 14.0.6029.1000.

A következő fájl letölthető a Microsoft Download Center érhetők el:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft Office 2010 Service Pack 2 32 bites csomag letöltése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft Office 2010 Service Pack 2 64 bites csomag letöltése.

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében a cikk számára kattintva:
119591 Hogyan lehet a Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl közzétételének napján rendelkezésre álló legújabb vírusellenőrző szoftvert használja. A fájl, amely megakadályozza jogosulatlan módosítását biztonságos kiszolgálók tárolják.

További információt egy teljes listát az összes kiadott SP2 asztali csomagok, kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
2687521 Az összes Office 2010 SP2 csomagok listája

Az Office 2010 SP2 fejlesztések – áttekintés

Az SP2 által felajánlott javítások kulcsfontosságú területek a következők:
  Az Excel 2010 SP2
  • Javítja az általános stabilitás, teljesítmény és az Excel más verzióival való kompatibilitás érdekében. Kapcsolatos hibák részletes listáját, hogy a szervizcsomag javításai, kérjük verziójának letöltése a munkafüzetet, amely alatt érhető el.
  • Hibákat javít, amelyben a teljesítmény csökken az Excel és az Excel-fájlok mérete válnak nagyobb további beépített stílusok Excel különböző példányai között az adatredundancia során másolódnak.
  • Javít egy hibát, amely vesszővel tünetek (,) tartalmazó ellenőrzési listák tört .xlsx vagy .xlsb. A probléma akkor jelentkezik, amikor a felhasználó területi beállítása nem használó vesszővel tünetek (,) a listák külön helyre. Például Németország a listák külön használ pontosvesszővel (;). Ha a hely, Németország, vesszőt tartalmazó adatok ellenőrzési listák megtört minden.
  • Javítja a problémát egy táblához kötött App tartalmazó Microsoft Office 2013 létrehozott egy .xlsx fájlt, amelyben a sérült menteni. Emellett foglalkozik a probléma, mely minden Agave képleteit a munkafüzet lap törlődnek a fájlból.

  Az Outlook 2010 SP2
  • Megoldja a problémát illetően bizonyos hosszú e-mail üzeneteket, az üzenetek méretét. Ezenkívül kijavítja a hibát, amely akkor jelentkezik, ha a helyesírás-ellenőrzés végrehajtása az e-mail üzenet elküldése előtt.

  A PowerPoint 2010 SP2
  • Bemutató videó minőségét javítja a után a videók optimalizált, vagy PowerPoint tömörített.
  • Javítja az előforduló problémák amikor könyv, társszerzője a bemutató egyidejűleg más felhasználókkal.
  • Javít egy hibát, amely Mozilla FireFox összeomlik, amikor megpróbálja bemutató megtekintéséhez PowerPoint Web App alkalmazás Microsoft Silverlight 3 rendelkező Mac számítógépen, vagy telepíteni a Silverlight 4.

  A Word 2010 SP2
  • Javítások problémák tekintetében könyvjelzők, mezők, nyomon követheti a módosításokat, sablonok, táblák, objektum körbefuttatási, automatikus javítási beállítások és e-mail címeket. Ezenkívül általános megbízhatósági problémákat, amelyek a Microsoft SharePoint Server 2013 és a Microsoft Office 365 blogok blogbejegyzés könyvelésekor javításokat.


A szervizcsomag által javított problémák letölthető listája

A következő munkafüzet letölthető. Ez a munkafüzet a szervizcsomag által javított problémák listája.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft Office és SharePoint 2010 Service Pack 2 Changes.xlsx csomag letöltése.

Megjegyzés: A munkafüzet csak angol nyelven érhető el.

Ismert problémák és viselkedésbeli változások

A következő Microsoft Tudásbázis (KB) cikk ismerteti az ismert problémák vagy a szervizcsomag telepítésekor fellépő viselkedésbeli változások:
2687520 Ismert problémák az Office 2010 SP2 és a SharePoint 2010 SP2 telepítésekor

Technikai információk
További információt a szervizcsomag, amely tartalmazza az érintett fájlok listáját kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
2687523 Az Office 2010 SP2 kiadások technikai részletek

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2687455 - Utolsó ellenőrzés: 2013. augusztus 8. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
 • Microsoft Office Starter 2010
 • Microsoft Office Academic 2010
Kulcsszavak: 
atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbsurveynew kbmt KB2687455 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 2687455
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com