"Beschermings fout van Windows. Het systeem is gestopt"foutbericht ontvangen na een Upgrade naar Windows Millennium Edition

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 268804
Als het foutbericht dat u ontvangt niet wordt beschreven in dit artikel, raadpleegt u het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer artikelen waarin foutberichten:
315854Windows 98 en Windows Me Resource Center voor fout berichten
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een upgrade naar Microsoft Windows Millennium Edition (ME) op een computer waarop CeQuadrat pakket Writer software geïnstalleerd uitvoert is, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Beschermings fout van Windows. Systeem is gestopt

Oorzaak

Dit probleem treedt op als er oude stuur programma's voor de CeQuadrat pakket Writer Software op uw computer geïnstalleerd.

Oplossing

Dit probleem op te lossen verkrijgen en installeren van de bijgewerkte stuur programma's van de fabrikant van de software, de volgende stappen:
  1. Start de computer en Ga naar een MS-DOS-prompt.
  2. Naam van het volgende bestand in de map Windows\System\Iosubsys:
    C2udffs.vxd
  3. Start de computer opnieuw op.
  4. Verkrijgen en installeren van het bijgewerkte stuur programma's Service Pack PacketCD Win9 versie 3.00.209 Pcd209up.exe-bestand, waarin de bijgewerkte C2udffs.vxd vanaf de volgende locatie:
    http://www.download.com/Easy-CD-Creator-update-Platinum-/3000-2169_4-8996869.HTML

Meer informatie

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Microsoft biedt contact informatie van derden zodat u eenvoudig technische ondersteuning. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contact informatie van derden.

Eigenschappen

Artikel ID: 268804 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kberrmsg kbfaq kbprb kbsetup kbwinprotecterr kbmt KB268804 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:268804
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com