Vechiul sistem de centrul 2012 Configuration Manager aplicarea implementare tip sursă conținutul rămâne în cache-ul client după aplicarea este eliminat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2688244 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Creați o aplicație care utilizează un tip de implementare aPersistă conținut în cache-ul clientopțiune selectată și apoi implementarea aplicarea la un computer client care execută Microsoft System Center 2012 Configuration Manager.
  • Instalați aplicarea pe computer client pe care se execută Configuration Manager.
  • În Consola de Administrator Configuration Manager, vă face o schimbare la aplicarea tip de implementare care afectează sursa și apoi distribuiți că noua sursă de la punctele de distribuție.
  • Pe client, eliminați aplicarea utilizând Panou de control pentru și apoi executațiAplicarea implementare evaluarea cicluluiacțiune utilizând Configuration Manager element din Panou de control.
  • Actualizat implementare tip sursă conținutul este descărcat în cache-ul client.

În acest scenariu, conținutul sursă original rămâne în cache-ul client. Cu toate acestea, vă așteptați vechi conținutul sursă să fie eliminat din cache-ul client.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece conținutul sursă asociat nu se elimină automat din cache. După ce aceasta este descarcat, conținutul sursă pentru toate tipurile de implementare este garantat să rămână în memoria cache pentru cel puțin o zi după ce ultima a fost referite de con?inutul cached. Cu toate acestea, în cazul în care configurați modul de implementare în marcă de timp cePersistă conținut în cache-ul clienteste activată opțiunea, sursa nu se elimină.

REMEDIERE

Pentru a rezolva această problemă, crește dimensiunea cache sau vigoare pachetele existente se elimină.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2688244 - Ultima examinare: 17 aprilie 2012 - Revizie: 1.2
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2012
Cuvinte cheie: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2688244 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2688244

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com