Πληροφορίες εσωτερικής κλήσης διάσκεψης δεν εμφανίζεται όταν ένας χρήστης χρησιμοποιεί Lync 2010 να συμμετάσχετε σε σύσκεψη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2688945 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να αναπτύξετε τις δυνατότητες κλήσης διάσκεψης σε περιβάλλον Microsoft Lync Server 2010 ή σε περιβάλλον Microsoft Lync Online.
  • Ορίσετε τη ρύθμιση τηλεφωνίας ενός χρήστη Lync 2010 για Απενεργοποίηση ήχου/βίντεο.
  • Ο χρήστης ανοίγει μια πρόσκληση σε σύσκεψη του Microsoft Outlook.
Σε αυτό το σενάριο, οι πληροφορίες της κλήσης διάσκεψης που περιέχει τον αριθμό κλήσης μέσω τηλεφώνου και τον κωδικό συμμετέχοντα ή το Αναγνωριστικό της διάσκεψης δεν εμφανίζεται.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόσθετο πρόγραμμα ηλεκτρονικής σύσκεψης για το Lync 2010 δεν λαμβάνει τις πληροφορίες κλήσης διάσκεψης από τα στοιχεία της διάσκεψης όταν έχει οριστεί η ρύθμιση τηλεφωνίας για ένα χρήστη Απενεργοποίηση ήχου/βίντεο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2684739 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Lync 2010: Μαρτίου 2012


Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις διασκέψεων 2010 διακομιστή Lync, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2688945 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2688945 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2688945

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com