Pachetul de remediere rapidă pentru problemele de compatibilitate Intelligence activ în sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2: martie 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2691428 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Acest pachet set de remedieri rapide rezolvă problemele de compatibilitate de mijloc informații în Microsoft System Center Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2) cu alte produse Microsoft licență în volum. Acest pachet de remediere rapidă rezolvă următoarele probleme și este datat martie 2012:
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 01A" nu detectează Microsoft System Center Configuration Manager 2007 licențe.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 01A" nu detectează Microsoft System Center Manager de protecția datelor cu caracter personal 2010 licențe sau Microsoft System Center opera?iunile Manager 2007 R2 licențe.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 01A" nu detectează Microsoft server Exchange 2003 licențe.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 01A" nu detectează Microsoft Visio 2010 edition modificări după o operație de upgrade.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 01A" rapoarte incorect unele editions de Ferestre a servi 2008 ca Windows XP.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 06A" nu detectează Microsoft SQL Server 2005 licențe.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Licență 06A" detectează Microsoft SQL Server 2005 licențe incorect pe computerele care au instrumentele de administrare Microsoft SQL Server 2005 instalat.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Software-ul 01A" rapoarte numărul de exemplu Microsoft BizTalk Server 2010 incorect. Contele raportate este de două ori a numărului de cazuri.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Software-ul 01A" rapoarte numărul de exemplu Microsoftź Word 2010 incorect. Contele raportate este de două ori a numărului de cazuri.
 • Interogarea pentru raportul mijloc Intelligence "Software-ul 01A" rapoarte Contele instanță de 64-bit traducere de Microsoft SQL Server 2005 incorect.
 • Unele date Intelligence activ nu este sincronizată corect în sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 din cauza de restricție de cheie încălcări.
 • Configuration Manager 2007 SP2 raport SQL Server 2008 R2 în raportul "Licență 01 D" după ce instalați SQL Server 2008 R2 SP1.
 • Configuration Manager 2007 SP2 nu complet descărcați și prelucrează datele de catalog Microsoft produs codul (MPC). Acest lucru ar putea duce la actualizări incomplete cataloage Intelligence activ.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva aceste probleme, instalați următorul pachet set de remedieri rapide pe serverul de site-ul principal sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 afectate. Expertul de instalare al pachetului de consolidare servicii creează alt pachet pentru clienti. Pentru a implementa pachetul pentru toți clienții după ce executați pachetul pe server site-ul primar, trebuie să creați un anunț.

Notă Pachetul de remediere rapidă poate fi instalat pe un server de sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 site-ul care se execută un x 86-based sau x 64-versiune de un sistem de operare.

Pentru mai multe informații despre Ghidul de instalare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2477182 Centrul de sistem instalarea Remediului rapid Configuration Manager 2007 orientare

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă notificare completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți sistemul centrul Configuration Manager 2007 instalat pachet Service Pack 2 (SP2).

Informații cu privire la registru

Pentru a utiliza această remediere rapidă în acest pachet, nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Reporniți informații

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Notă Aveți pentru a închide Consola de administrare Configuration Manager înainte de a instala acest pachet de remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă înlocuiește remedierile rapide următoarele:
2444668 Pachetul de remediere rapidă pentru problemele de compatibilitate Intelligence activ în sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2 cu alte produse Microsoft volume a da un permis: noiembrie 2010

2536089 Pachetul de remediere rapidă pentru problemele de compatibilitate Intelligence activ în sistem centrul Configuration Manager 2007 SP2: mai 2011

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în marcă de timp universal (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați fus orar fila în Data și ora element din Panou de control.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiunea de fișierDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Aikbmgr.dll4.0.6487.2204124,77601-Feb-201017: 35x 86
Sccm2007ac-sp2-kb2659258-x 86-enu.mspnu se aplică531,45601-Feb-201017: 05nu se aplică
Update.SQLnu se aplică23,22601-Feb-201017: 35nu se aplică


STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Acest remediu rapid se aplică următoarele roluri în Configuration Manager 2007:
 • Site-ul principal
 • Site-ul secundar
 • Client

Notă Nu puteți aplica această remediere rapidă pe clientii SMS direct. Trebuie să executați această remediere rapidă pe server site-ul și apoi implementarea pachetului generat clienților.

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea de terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2691428 - Ultima examinare: 11 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbhotfixserver kbautohotfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2691428 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2691428

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com