Πώς να αλλάξετε τη χώρα/περιοχή του λογαριασμού σας στο Windows Phone Marketplace

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2692008
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Η χώρα του Marketplace καθορίζεται από τις τοπικές ρυθμίσειςλογαριασμού (χώρα/περιοχή + γλώσσα) του αναγνωριστικού χρήστη που σχετίζεται με το Windows Live ID το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την είσοδο.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν οι τοπικές ρυθμίσεις λογαριασμού συσχετιστούν με ένα Windows Live ID, γίνονται μόνιμες και δεν μπορούν να αλλάξουν.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Marketplace μιας χώρας διαφορετικής από αυτήν στην οποία δημιουργήθηκε ο λογαριασμός σας ή για να αλλάξετε καταλόγους σε αγορές όπου προσφέρονται περισσότερα από ένα Marketplace, θα πρέπει να κάνετε επαναφορά του τηλεφώνου σας και να επαναλάβετε εξ ολοκλήρου τη ρύθμιση χρησιμοποιώντας διαφορετικό Windows Live ID.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Με την επαναφορά του τηλεφώνου σας, όλες οι ρυθμίσεις επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση (εργοστασιακές ρυθμίσεις) και διατηρείται η τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος. Σε περίπτωση επαναφοράς, διαγράφεται επίσης όλο το προσωπικό σας περιεχόμενο από το τηλέφωνο. Αυτό περιλαμβάνει μηνύματα κειμένου, ήχους κλήσης, ομάδες επαφών καθώς και φωτογραφίες, μουσική ή βίντεο. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το περιεχόμενο θα χαθεί και δεν θα μπορεί να ανακτηθεί με εξαίρεση τα αρχεία πολυμέσων (φωτογραφίες, μουσική και βίντεο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαναφορά του τηλεφώνου σας, συμβουλευτείτε το παρακάτω άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:

2606900 Πότε πρέπει να κάνετε ενημέρωση, επανεκκίνηση, επαναφορά ή αποκατάσταση του Windows Phone

Για να προετοιμαστείτε για επαναφορά του τηλεφώνου: Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που περιλαμβανόταν στη συσκευασία του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το λογισμικό Zune ή το Windows Phone Connector για Mac για να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο.  Μετά την επαναφορά, μπορείτε να αποκαταστήσετε αυτά τα αρχεία πολυμέσων στο τηλέφωνό σας.

Για να αλλάξετε το Windows Live ID σας:

 1. Από την Έναρξη μεταβείτε αριστερά προς τη λίστα Εφαρμογών, επιλέξτε Ρυθμίσεις
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692003
  και, στη συνέχεια, επιλέξτε Πληροφορίες.
 2. Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά του τηλεφώνου σας, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας και, στη συνέχεια, πατήστε Ναι. Πατήστε Ναι ξανά για να επιβεβαιώσετε την επαναφορά.
 3. Όταν επανεκκινηθεί το τηλέφωνό σας, θα σας καθοδηγήσει στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας. Όταν φτάσετε στη σελίδα Είσοδος με Windows Live ID, συνδεθείτε με το νέο ID που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα είναι το Windows Live ID που θα χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Marketplace, το Xbox LIVE και το Zune Μουσική από τη συσκευή σας Windows Phone.

Σημείωση Μετά την επαναφορά του τηλεφώνου σας και την είσοδο με νέο Windows Live ID, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το προηγούμενο Windows Live ID για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Facebook.

Για να ρυθμίσετε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό Windows Live ή Hotmail:
 1. Από την Έναρξη μεταβείτε αριστερά προς τη λίστα Εφαρμογών , επιλέξτε Ρυθμίσεις
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692003
  και, στη συνέχεια, επιλέξτε Email+λογαριασμοί.
 2. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού και, στη συνέχεια, πατήστε Windows Live.
 3. Πατήστε το πλαίσιο Διεύθυνση email και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το Windows Live ID σας.
 4. Πατήστε το πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο Windows Live.
 5. Πατήστε Είσοδος.

Αν ρυθμίσετε πρόσθετα Windows Live ID στο τηλέφωνό σας, οι φωτογραφίες σε αυτούς τους πρόσθετους λογαριασμούς δεν θα συγχρονιστούν με το τηλέφωνό σας και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Windows Live ID για να παίξετε παιχνίδια Xbox LIVE ή να χρησιμοποιήσετε μια συνδρομή Zune Μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Χώρα Marketplace

Η χώρα του Marketplace καθορίζεται ΜΟΝΟ από τις τοπικές ρυθμίσεις του αναγνωριστικού χρήστη που σχετίζεται με το λογαριασμό εισόδου. Οι τοπικές ρυθμίσεις του Marketplace δεν επηρεάζονται από τη ρύθμιση Χώρα/περιοχή του Windows Live ID ή τις ρυθμίσεις Περιοχή+γλώσσα του τηλεφώνου σας.

Οι τοπικές ρυθμίσεις του λογαριασμού Marketplace καθορίζουν επίσης τα εξής:

 • Διαθεσιμότητα περιεχομένου (εφαρμογές, μουσική, παιχνίδια)
 • Χώρα λογαριασμού χρέωσης
 • Νόμισμα και τιμές εφαρμογών
 • Τοπικές αξιολογήσεις και κριτικές
 • Μετάφραση (τοπική προσαρμογή) των εφαρμογών

Οι τοπικές ρυθμίσεις λογαριασμού αποτελούνται από τη χώρα και τη γλώσσα. Για παράδειγμα, οι τοπικές ρυθμίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι (Ηνωμένες Πολιτείες - Αγγλικά).

Σημείωση Ορισμένες χώρες μπορεί να έχουν περισσότερες από μία τοπικές ρυθμίσεις.

Επιλογή τοπικών ρυθμίσεων

Οι τοπικές ρυθμίσεις του λογαριασμού Marketplace καθορίζονται με μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 1. Αν το Windows Live που χρησιμοποιήθηκε για είσοδο δεν έχει συσχετιστεί ποτέ με μια χώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια χώρα/περιοχή κατά τη ρύθμιση του λογαριασμού. Η επιλογή της χώρας/περιοχής καθορίζει τις τοπικές ρυθμίσεις του λογαριασμού.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692004
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692005
 2. Αν το Windows Live ID που χρησιμοποιήθηκε για είσοδο είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για το Xbox LIVE, το Zune ή για υπηρεσία επί πληρωμή, οι τοπικές ρυθμίσεις του λογαριασμού θα καθοριστούν σύμφωνα με τις τοπικές ρυθμίσεις της υπηρεσίας.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692006
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2692007

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση του Marketplace, συμβουλευτείτε το παρακάτω άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:

2691982 Τρόπος ρύθμισης του Windows Phone Marketplace

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2692008 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7 KB2692008

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com