FIX: Componenta de conducte BizTalk pentru conversie acoperire de date gazdă nu returna o eroare atunci când acesta nu poate încărca sale asociate.NET Framework Adunării în gazdă integrarea Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2692557 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Atunci când nu poate încărca componenta de conducte BizTalk pentru conversie acoperire de date gazdă.NET Framework Adunării care definește conversia datelor în Microsoft gazdă integrarea Server 2010, componenta nu se întoarce o eroare. Atunci când se întâmplă acest lucru, nici o conversie acoperire de date este efectuat pentru fișierele care sunt transmise la componenta.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativă 4 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2691943set de actualizări cumulativă 4 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

După această actualizare se aplică, componenta de conducte BizTalk pentru conversie acoperire de date gazdă returnează un mesaj de eroare "Adunarea Invalid calea" atunci când este imposibil de încărcat.NET Framework Adunării. Acest mesaj de eroare se înregistrează în Jurnalul de aplicații și în Consola de administrare Microsoft BizTalk Server.

Proprietă?i

ID articol: 2692557 - Ultima examinare: 1 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2692557 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2692557

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com