Gebruikers die op Lync Online vergaderingen inbellen zijn geblokkeerd voor onbepaalde tijd of de vergadering nooit begint

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2693118 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Wanneer u bij een Lync Online vergadering inbelt, wordt een van de volgende foutberichten weergegeven:
 • De vergadering is niet gestart.
 • De voorzitter van de vergadering nog niet aangekomen.
U kunt ook u kunt niet deelnemen aan de vergadering zoeken zelfs als u wordt gevraagd te wachten aan de vergadering deelnemen.

OPLOSSING

Dit probleem op te lossen gebruikt u een van de volgende methoden, afhankelijk van uw situatie.

Oplossing 1

Controleer de volgende DNS-record:
_sip._tls.domein
In deze record, wordt de tijdelijke aanduiding domein Hiermee geeft u de naam van de doelserver. Deze record is nodig om de ACS-Staten servers naar de juiste server. Zonder deze record de juiste bestemming kan niet worden gevonden door de ACS-Staten server en de gebruiker voor onbepaalde tijd in de wachtstand geplaatst.

Deze record dient als volgt geconfigureerd:
Record Type: SRV
Record name: _sip
Protocol: _tls
Weight: 1
Priority: 100
Port: 443
Destination Host: sipdir.online.lync.com
Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het configureren van de benodigde DNS-records voor Lync Online:
Wiki: Ervoor te zorgen dat het netwerk werkt samen met Lync Online
2566790Problemen met Lync Online DNS-configuratie oplossen in Office 365

Resolutie 2

Controleer of de opmaak van de telefoonnummers die zijn gevonden in Lync Online instellingen van de gebruiker. Voer de volgende stappen uit:
 1. Ga naar de pagina Overzicht van beheer , klikt u op gebruikers aan de linkerkant van het venster en open vervolgens de gebruiker die de vergadering georganiseerd.
 2. Boven aan de pagina, klikt u op meeren klik onder Lync Online, gebruikersinstellingen configureren. U vindt er de inbellen conferencing-instellingen.

  De gratis en gratis nummer zijn zeer gevoelig voor de opmaak van het nummer. Als u het telefoonnummer en het gratis nummer invoert, moet u geen haakjes of leestekens (zoals spaties, haken, afbreekstreepjes, streepjes, enzovoort) en het gebruik van alleen de numerieke 0 tot en met 9 waarden. Een voorbeeld van een geldig nummer is het volgende:
  4255550187
Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer hulp bij problemen van Lync Online inbellen vergaderingen:
Vergaderen via inbellen configureren

Resolutie 3

De organisator van de vergadering voor het ontgrendelen van de Conferentie wacht, of laat de organisator van de gebruiker toevoegen aan de Conferentie via de Lync-client.

Resolutie 4

Zorg ervoor dat de organisator Lync Online en de ACS-rekening in hetzelfde geografische gebied zijn geconfigureerd. Bijvoorbeeld, als uw organisatie Office 365 is gebaseerd in Noord-Amerika, u moet een ACS-account gebruiken die geconfigureerd voor Noord-Amerika en een ACS-account die geconfigureerd voor het Verenigd Koninkrijk niet gebruiken. Neem contact op met de ACS-Staten om te controleren of uw account is gemaakt in de desbetreffende regio.

MEER INFORMATIE

Dit probleem kan optreden als een van de volgende voorwaarden voldaan wordt:
 • Het inbellen conferencing-instellingen zijn niet correct opgemaakt.
 • Domain Name System (DNS) records zijn ontbreken of onjuist.
 • De leider van de Conferentie over vergrendeld de conferentie.
 • Geen enkele gebruiker lid van de vergadering via de Lync-client of de leider de vergadering niet starten via de telefoon.
 • Organisator van de vergadering Lync Online maakt gebruik van een account Audio Conferencing serviceprovider (ACS) uit een andere regio.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2693118 - Laatste beoordeling: zaterdag 28 juni 2014 - Wijziging: 13.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbmt KB2693118 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2693118

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com