Externa användare kan inte ansluta till Lync onlinekonferenser anonymt eller som gäster

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2693625 - Visa produkter som artikeln gäller.

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

Något av följande problem kan uppstå när du försöker ansluta till en Microsoft Lync-konferens med deltagare för Microsoft Lync 2010-klient:

Symptom 1
Deltagaren klickar du på länken till onlinemöte för Microsoft Lync Online och sedan tar emot följande fel i Lync 2010 deltagare-klienten:
Referens-ID 101 (källa 238)
Det gick inte att verifiera certifikatet från servern.
Symptom 2
Deltagaren inte är ansluten till mötet med presentationen möjligheter som delar.

Symptom 3
Deltagaren klickar du på länken till onlinemöte för Lync Online. Lync Online-klienten inte läsas in. Webbprogrammet för Microsoft Lync laddas i stället.

LÖSNING

För symptom 1
Lös symptom 1 genom att lägga till nödvändiga DNS-poster för att lösa problemet.

Kontrollera i _sipfederationtls._tcp.domän post och _sip._tls.posten domän i DNS (där platshållaren domän representerar domänsuffix för ditt användar-ID). Dessa poster är obligatoriska så att anonyma användare utanför organisationen kan hitta och ansluta till rätt Lync Online-servrar. Dessa poster ska konfigureras enligt följande:
Record Type: SRV Record name: _sipfederationtls Protocol: _tcp Weight: 1 Priority: 100 Destination Host: sipfed.online.lync.com Record Type: SRV Record name: _sip Protocol: _tls Port: 443 Weight: 1 Priority: 100 Destination Host: sipdir.online.lync.com
Mer information om hur du konfigurerar nödvändiga DNS-posterna för Lync Online finns på följande Microsoft-webbplatser:
Wiki: Säkerställa att nätverket fungerar med Lync Online
2566790Felsökning av konfigurationsproblem med Lync Online DNS i Office 365
För symptom 2 och 3
Lös problem 2 och 3, bör användaren antingen byta standardwebbläsare till Windows Internet Explorer eller kopiera länken till onlinemöte från deras inbjudan och sedan klistra in den i webbläsaren.

MER INFORMATION

För symptom 1
Lync 2010 deltagare klienten hittar inte korrekt Lync Online servrar på att det saknas i DNS SRV-poster. Dessa poster kan anonyma användare att delta i konferenser Lync Online.

För symptom 2 och 3
Användaren använder Google Chrome som standardwebbläsare. Lync Browser Helper-tillägget är inte konfigurerad för Google Chrome när Lync 2010 deltagare-klienten är installerad.

Produkter från andra tillverkare som diskuteras i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, underförstådda eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2693625 - Senaste granskning: den 18 september 2013 - Revision: 11.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office Communications Online
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Lync 2010 Attendee
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m kbmt KB2693625 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2693625

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com