FIX: Configurare activare marcă de timp poate crește în mod semnificativ după aplicarea Unified Access Gateway 2010 SP1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2695202 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

După ce aplicați Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 pachet Service Pack 1 (SP1), configurare activare marcă de timp poate crește în mod semnificativ. În plus, puteți vedea o creștere mare în număr normelor Microsoft Forefront amenințare Management Gateway care stau la baza care sunt create de fruntea UAG.

Cauză

Această problemă apare atunci când publicați multe aplicatii non-web, care sunt publicate la mai multe adrese IP și porturile. În acest caz, număr normelor fruntea amenințare Management Gateway care stau la baza care sunt create de fruntea UAG crește datorită modificări de proiectare în fruntea UAG 2010 SP1. Acest lucru determină o creștere în timpul de activare de configurare asociat cu crearea și salvarea normelor fruntea amenințare Management Gateway care stau la baza care sunt create de fruntea UAG în timpul activării.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachet Service Pack, care este descrisă în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
2710791 Descriere a pachet Service Pack 2 pentru fruntea Unified Access Gateway 2010

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2695202 - Ultima examinare: 7 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2695202 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2695202

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com