Word: Rich Text Format (RTF) specificatie versie 1. 7 beschikbaar

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 269575 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De meest recente versie van de Rich Text Format (RTF) Specification (versie 1. 7) is beschikbaar op het Microsoft Developer Website van het net werk.

De Rich Text Format (RTF) specificatie biedt een indeling voor het uitwisselen van tekst en afbeeldingen die kan worden gebruikt met verschillende uitvoer apparaten, besturings omgevingen en besturings systemen. RTF gebruikt de Amerikaanse National Standards Institute (ANSI), PC-8-, Macintosh- of IBM PC-tekenset de weergave en opmaak van een document, zowel op het scherm en op de afdruk. Met de RTF-specificatie kunnen documenten die zijn gemaakt onder verschillende besturings systemen en met verschillende software toepassingen kunnen worden overgebracht tussen deze besturings systemen en toepassingen.

Meer informatie

De specificatie RTF (RICH Text Format) is een methode coderen van opgemaakte tekst en afbeeldingen gemakkelijk overbrengen tussen toepassingen. Op dit moment afhankelijk gebruikers van speciale omzettings software tekstverwerkings verplaatsen documenten tussen verschillende MS-DOS, Microsoft Windows, OS/2 en Macintosh, en Power Macintosh-toepassingen.

Rich Text Format (RTF) weer geven Specificatie, versie 1. 7, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = e5b8ebc2-6ad6-49f0-8 c 90-e4f763e3f04f & DisplayLang = nl
RTF-versie 1. 7 bevat alle nieuwe besturings element woorden geïntroduceerd door Microsoft Word voor Windows 95 versie 7. 0, Word 97 voor Windows, Word 98 voor de Macintosh en Word 2000 voor Windows en andere Microsoft-producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 269575 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
  • Microsoft Word 95a
  • Microsoft Word 2001 voor Mac
  • Microsoft Word 98 voor Macintosh
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB269575 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:269575

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com