FIX: Extern ActiveSync-clientsessies mogelijk postbussen van andere gebruikers weergeven in Forefront Unified Access Gateway 2010 SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2697052
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u externe clients die gebruikmaken van Microsoft Exchange ActiveSync hebt om toegang te krijgen tot hun Microsoft Exchange-postvak is gepubliceerd van via Microsoft Forefront Unified Access Gateway item 2010 servicepack 1 (SP1), gebruikers mogelijk om postbussen van andere gebruikers weer te geven.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een probleem waarbij externe Exchange ActiveSync-clientsessies onjuist zijn toegewezen aan de bestaande interne verbindingen.

Oplossing

Installeer het servicepack dat is beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel als oplossing voor dit probleem:
2710791 Beschrijving van servicepack 2 voor Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2697052 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 december 2012 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2697052 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2697052

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com