HURTIGREPARASJON: Feilmelding når du prøver å tilordne et IP-adresseområde i Forefront Unified Access Gateway 2010 SP1: "følgende matrise medlemmer har ikke en statisk IP-adresseutvalget definert for VPN-klienttilkoblin...

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2697053 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du prøver å tilordne et IP-adresseområde på den Tilordning av IP-adresser kategorien i den Tunnelering konfigurasjon av SSL-nettverk i dialogboksen i Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 Service Pack 1 (SP1), får du følgende feilmelding i den SSL-tunnelering nettverkskonfigurasjon dialogboksen:

Følgende medlemmer av matrisen har ikke en statisk IP-adresseutvalget definert for VPN-tilkoblinger for klient: Servernavn
I tillegg er følgende feilmelding logget i sporingsloggfilen Forefront UAG:

Feil: Ett eller flere medlemmer i matrisen har ingen dedikert statiske IP-adresseutvalget. Se definisjonen av Servernavn

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å installere service pack som er beskrevet i følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
2710791 Beskrivelse av Service Pack 2 for Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du tilordner IP-adresser til eksterne VPN-klienter, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:

Publisering av ekstern pålogging med SSTP

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 2697053 - Forrige gjennomgang: 7. desember 2012 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2697053 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2697053

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com