Cikk azonosítója: 2697421 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A megoldás

Időnként szükség lehet jelszavak módosítására az Outlookban. Használja a következő listát, amely a legjobban jellemzi a megváltoztatni kívánt Outlook-jelszót.


Change the password in Outlook for your Internet email account.

Ha módosította egy internetes e-mail fiókjának, például Hotmail- vagy Gmail-fiókjának jelszavát, akkor annak érdekében, hogy el tudja azt érni, a jelszót az Outlookban is módosítania kell. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Nyissa meg az Outlookot, majd válassza a Fájl > Fiókbeállítások lehetőséget.
  2. Kattintson ismét a Fiókbeállítások lehetőségre.  See Image.
  3. Jelölje ki azt a fiókot, amelynek jelszavát módosítani kívánja.
  4. Kattintson a Módosítás lehetőségre, majd adja meg az új jelszót a Jelszó mezőben. See Image.
  5. Kattintson a Tovább > Befejezés gombra.

Change the password on your Outlook data file.
/div
Change your password if you have an Exchange account.

További segítségre van szüksége?

Segítséget kaphat a Microsoft Answers online közösségtől, vagy vegye fel a kapcsolatot a Microsoft terméktámogatási szolgálatával a további támogatási lehetőségekkel kapcsolatban.


Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2697421 - Utolsó ellenőrzés: 2012. augusztus 22. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
Kulcsszavak: 
consumeroff2010track KB2697421
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com