Korriger: Knappen "Logg av" og "Brukertilstedeværelse"-rullegardinmenyen vises ikke i Outlook Web Access 2010 når den publiseres til en enhetlig Access 2010 Gateway-portal

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2697564 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Tenk deg følgende:
  • Du kan publisere Microsoft Outlook Web Access 2010 til en portal for Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG)-2010.
  • Du klikker for å velge denFå en Outlook Web Access utseende og stil avmerkingsboksen når du konfigurerer trunk-innstillingene for Forefront UAG bruker samhandling.
  • Du bruker Forefront-UAG-konfigurasjon.

I dette tilfellet når en bruker får tilgang til Outlook Web Access ved hjelp av Forefront UAG-portal for Logg av knappen og tilstedeværelse for brukere rullegardinmenyen er ikke synlige.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi den Logg av knappen og tilstedeværelse for brukere rullegardinmenyen gjengis til høyre side.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å installere service pack som er beskrevet i følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
2710791 Beskrivelse av Service Pack 2 for Forefront Unified Access Gateway 2010

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, kan du utvide vinduet Outlook Web Access til høyre for å vise den Logg av knappen og tilstedeværelse for brukere rullegardinmenyen.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du publiserer Outlook Web Access Exchange-tjenesten på en Forefront Unified Access Gateway-portal, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:

Publisering av Outlook Web Access på en Forefront UAG portal

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 2697564 - Forrige gjennomgang: 7. desember 2012 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2697564 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2697564

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com