Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων στην προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος για νέα στοιχεία σε ένα φάκελο του Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2697986 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Ορισμένες λύσεις προσαρμοσμένη ή άλλου κατασκευαστή αλλάξει η προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος που χρησιμοποιείται κατά τη δημιουργία νέων στοιχείων στο φάκελο του Microsoft Outlook. Η κλάση μηνύματος είναι συσχετισμένο με κάθε στοιχείο σε ένα φάκελο. Επιπλέον, καθορίζει ποια φόρμα θα εμφανίζεται όταν ανοίγει το στοιχείο. Εάν μια προσαρμοσμένη λύση αλλάζει η προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος για ένα φάκελο του Outlook, απεγκατάσταση λύση που μπορεί να κλάση μηνύματος νέο στοιχείο στο φάκελο δεν επαναφέρεται στην προεπιλεγμένη ρύθμιση παραμέτρων. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να προκύψουν διάφορα ζητήματα στο Outlook, επειδή έχει αλλάξει η προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος νέο στοιχείο για ένα φάκελο από την προεπιλεγμένη τιμή. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε τοΝέατο κουμπί για να ανοίξετε ένα νέο στοιχείο για το φάκελο, η φόρμα δεν φαίνεται να είναι η αρχική προεπιλεγμένη φόρμα που είχε εγκατασταθεί από το Outlook.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε μια προσαρμοσμένη λύση του Outlook που απαιτεί μια προσαρμοσμένη κλάση μηνύματος για νέα στοιχεία σε ένα φάκελο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο μήνυμα κλάση τουλάχιστον για τις εξής κύριους φακέλους του Outlook:
  • Ημερολόγιο
  • Επαφές
  • Εργασίες

Περισσότερες πληροφορίες

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει το κύριο προεπιλεγμένους φακέλους του Outlook στον οποίο βρίσκονται μερικές φορές κλάσεις προσαρμοσμένα μηνύματα. Στη δεύτερη στήλη του πίνακα παρέχει στην προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος που χρησιμοποιείται για το φάκελο.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΦάκελοςΠροεπιλεγμένη κλάση μηνύματος
ΗμερολόγιοIPM.Συνάντηση
ΕπαφέςIPM.Επαφή
ΕργασίεςIPM.Εργασία

Για να προσδιορίσετε την ρυθμισμένη αυτήν τη στιγμή προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος για νέα στοιχεία σε ένα φάκελο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες.
  2. Επιλέξτε το Γενικά στην καρτέλα.
  3. Εξετάστε την τιμή που εμφανίζεται στο τουΚατά την καταχώρηση σε αυτόν το φάκελο, χρησιμοποιήστελίστα.
  4. Εάν θέλετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος για νέα στοιχεία που προσθέτετε στο φάκελο, κάντε κλικ τοΚατά την καταχώρηση σε αυτόν το φάκελο, χρησιμοποιήστελίστα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κατάλληλο μήνυμα κλάσης για το φάκελο. (Βλέπε πίνακα).
Σημείωση Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει στοιχεία στο φάκελο χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη κλάση μηνύματος, η αλλαγή της τιμής κατά την καταχώρηση σε αυτόν το φάκελο, χρησιμοποιήστε δεν αλλάξετε την κλάση μηνύματος σε αυτά τα υπάρχοντα στοιχεία. Όταν αλλάζετε το Κατά την καταχώρηση σε αυτόν το φάκελο, χρησιμοποιήστετιμή, μόνο τα στοιχεία που δημιουργήθηκαν μετά την αλλαγή θα χρησιμοποιήσει την κλάση μηνύματος νέα ρύθμιση παραμέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της κλάσης μηνύματος σε υπάρχοντα στοιχεία σε ένα φάκελο, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
201087 Τρόπος ενημέρωσης υπαρχόντων στοιχείων σε φάκελο του Outlook για χρήση νέας προσαρμοσμένης φόρμας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2697986 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2697986 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2697986

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com