De standaardberichtklasse voor nieuwe items in een Outlook-map configureren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2697986 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Sommige aangepaste of derden oplossingen wijzigen de standaardberichtklasse die wordt gebruikt wanneer nieuwe items worden gemaakt in een Microsoft Outlook-map. De berichtklasse is gekoppeld aan elk item in een map. Bovendien definieert welk formulier moet worden weergegeven wanneer het item wordt geopend. Als de standaardberichtklasse voor een Outlook-map wordt gewijzigd in een aangepaste oplossing, kan die oplossing verwijderen niet opnieuw berichtklasse in de map nieuw item de standaardconfiguratie. In deze situatie optreden verschillende problemen in Outlook, omdat het nieuwe item standaardberichtklasse voor een map is gewijzigd van de standaardwaarde. Als u bijvoorbeeld deNieuweknop om een nieuw item voor de map, het formulier openen lijkt niet de oorspronkelijke standaard formulier dat door Outlook is geïnstalleerd.

Als u niet met behulp van een aangepaste Outlook-oplossing een aangepaste berichtklasse voor nieuwe items in een map vereist, raden we aan dat u kunt het standaardbericht gebruiken klasse voor ten minste de volgende primaire Outlook-mappen:
  • Agenda
  • Contactpersonen
  • Taken

Meer informatie

De volgende tabel bevat de belangrijkste standaardmappen in Outlook waarin aangepaste berichten klassen soms worden gevonden. De tweede kolom in de tabel bevat de standaardberichtklasse die wordt gebruikt voor de map.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
MapStandaardberichtklasse
AgendaIPM.Afspraak
ContactpersonenIPM.Contact
TakenIPM.Taak

Volg deze stappen om de momenteel geconfigureerde standaardberichtklasse voor nieuwe items in een map te bepalen:
  1. Klik met de rechtermuisknop op de map en klik vervolgens opEigenschappen.
  2. Selecteer de Algemeen tabblad.
  3. Controleer de waarde die wordt weergegeven in deGebruik bij posten naar deze map,lijst.
  4. Als u wijzigen de standaardberichtklasse wilt voor nieuwe items toe te voegen aan de map op deGebruik bij posten naar deze map,lijst en selecteer vervolgens de juiste berichtklasse voor de map. (Zie de tabel).
Opmerking Als u al items in de map gemaakt met behulp van een aangepaste berichtklasse, wordt door de wijzigen van de waarde voor Gebruik bij posten naar deze map de berichtklasse van deze bestaande artikelen niet wijzigen. Wanneer u de Gebruik bij posten naar deze map,waarde, alleen de items die zijn gemaakt na de wijziging zal de zojuist geconfigureerde berichtklasse gebruiken.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het wijzigen van de berichtklasse op bestaande items in een map:
201087 Het bijwerken van bestaande items in een Outlook-map een nieuw aangepast formulier gebruiken

Eigenschappen

Artikel ID: 2697986 - Laatste beoordeling: dinsdag 29 mei 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Trefwoorden: 
kbmt KB2697986 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2697986

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com