Sommige e-mailberichten worden niet bezorgd wanneer u de parameter MessageRateLimit in een bandbreedteregeling beleid in een omgeving met Exchange Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2698571 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U bandbreedteregeling beleid met de parameter MessageRateLimit in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010. U kunt bijvoorbeeld de waarde van de parameter MessageRateLimit ingesteld op 1.

    Opmerking De parameter MessageRateLimit geeft het aantal e-mailberichten die kan worden ingediend bij vervoer per minuut.
  • Het beleid wordt toegepast op een gebruiker.
  • De gebruiker stuurt een e-mailberichten met een snelheid die hoger is dan de limiet die door Microsoft Outlook 2010 in Exchange-modus met cache gebruiken in de parameter MessageRateLimit is ingesteld. De gebruiker stuurt bijvoorbeeld twee e-mailberichten in één minuut.
In dit scenario e-mailberichten die worden verzonden nadat de limiet is overschreden niet hoger worden geleverd en onverwacht worden verplaatst naar de map verzonden Items. Bovendien ontvangt de gebruiker geen een non-delivery report (NDR).

In het eerder genoemde voorbeeld wordt het tweede e-mailbericht verplaatst naar de map verzonden Items. Bovendien wordt het e-mailbericht is niet later bezorgd.

Opmerking Als de gebruiker e-mailberichten verzonden via Outlook 2010 in de onlinemodus of met behulp van Outlook Web App, worden de overtollige e-mailberichten ook niet bezorgd later. Echter, het tweede e-mailbericht verplaatst naar de map Postvak uit of naar de map Concepten.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de service Microsoft Exchange E-mail indienen op de server met Exchange Server-postbus 2010 omgaat met een bepaalde waarde die wordt geretourneerd door de Hub Transport-server.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende updatepakket te installeren:
2706690 Beschrijving van Update Rollup 4 voor Exchange Server 2010 servicepack 2

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de cmdlet Set-ThrottlingPolicy :
Algemene informatie over de cmdlet Set-ThrottlingPolicy
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Exchange-modus met cache:
Informatie over Exchange-modus met cache
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het bepalen of u Exchange-modus met cache of on line-modus:
Een implementatie van Exchange 2010 Outlook plannen

Eigenschappen

Artikel ID: 2698571 - Laatste beoordeling: dinsdag 14 augustus 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2698571 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2698571

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com