Τρόπος χρήσης του ADO για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή SQL που είναι πίσω από ένα τείχος προστασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 269882 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν χρησιμοποιείτε το ActiveX Data Objects (ADO) για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή SQL Server 7.0 ή SQL Server 2000 που βρίσκεται πίσω από ένα τείχος προστασίας, λάβετε υπόψη σας τα εξής:
  • Το τείχος προστασίας πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει την εισερχόμενη θύρα 1433 (ή τους αριθμούς θύρας που παρακολουθεί του SQL Server σε TCP/IP) και των θυρών 1024 έως 65535 εξερχόμενα.
  • Η συμβολοσειρά σύνδεσης πρέπει να καθορίσετε τη διεύθυνση του SQL Server: η διεύθυνση IP, το όνομα DNS του διακομιστή ή ένα όνομα μέσα στο αρχείο hosts.
  • Η συμβολοσειρά σύνδεσης πρέπει να καθορίσετε τον τύπο της βιβλιοθήκης δικτύου, σε αυτήν την περίπτωση, "dbmssocn" (χωρίς τα εισαγωγικά) για υποδοχές TCP/IP Net-Library.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άνοιγμα αντιγράφου των θυρών στο τείχος προστασίας μπορεί να θέσει ζητήματα ασφαλείας, συμβουλευτείτε το διαχειριστή του συστήματος ή του διαχειριστή ασφαλείας για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του τείχους προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Στο ακόλουθο δείγμα κώδικα,ΟΝΟΜΑ_ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗθα πρέπει να είναι το όνομα του διακομιστή DNS, τη διεύθυνση IP ή ένα όνομα μέσα στο αρχείο hosts:
Set Conn = CreateObject("ADODB.Connection")
Set Rs = CreateObject("ADODB.Recordset")
Set Cmd = Createobject("ADODB.Command")
	
Conn.Open "Provider=SQLOLEDB;Password=password;Persist Security Info=True;User ID=username;Initial Catalog=DBNAME;Data Source=servername;Network Library=dbmssocn"
Cmd.ActiveConnection=Conn

SQL = "Select * from TABLE"

Cmd.CommandText = SQL
Set Rs = Cmd.Execute
				

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
238949Τρόπος ρύθμισης της βιβλιοθήκης δικτύου του SQL Server σε μια συμβολοσειρά σύνδεσης ADO

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 269882 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB269882 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:269882

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com