Η υπηρεσία Microsoft Exchange Information Store ίσως σταματήσει να ανταποκρίνεται κατά την εκτέλεση μιας αναζήτησης σε γραμματοκιβώτια του Exchange σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2699574 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε μια αναζήτηση σε γραμματοκιβώτια σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007. Στην περίπτωση αυτή, η υπηρεσία Microsoft Exchange Information Store ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Όταν παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα γραμματοκιβώτια του διακομιστή και την καθυστερημένη παράδοση μηνυμάτων.

Σημείωση
αυτό το ζήτημα προκύπτει ακόμα και αφού εφαρμόσετε 3 ενημερωμένη έκδοση της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3 (SP3).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός αδιεξόδου μεταξύ ενός νήματος αναζήτησης και ένα νήμα παράδοσης στη διεργασία Store.exe.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε το ζήτημα, εγκαταστήστε το ακόλουθο ενημερωμένων εκδόσεων:
2734323 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 8 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση που περιλαμβάνεται στο Exchange 2007 SP3 RU6, μεταβείτε από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
914533 Η υπηρεσία Microsoft Exchange Information Store ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται σε ένα διακομιστή Exchange Server 2007


Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2699574 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2699574 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2699574

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com