Η υπηρεσία πρόσβασης πελάτη του Microsoft Exchange RPC τυχαία ξαφνικά σε ένα διακομιστή πρόσβασης πελάτη του Exchange Server 2010 που έχει τη δυνατότητα ειδοποίησης ώθησης UDP ενεργοποιημένη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2700705 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε ενημερώσει τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 3 για το Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) ή μια νεότερη έκδοση ενημερωμένων εκδόσεων εγκατασταθεί σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010.
  • Ενεργοποιείτε τη δυνατότητα ειδοποίησης του πρωτοκόλλου UDP (User Datagram) ώθησης σε ένα διακομιστή πρόσβασης πελάτη του Exchange Server 2010.
  • Πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο, χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook 2003.
Σε αυτό το σενάριο, η υπηρεσία πρόσβασης πελάτη του Microsoft Exchange RPC διακόπτεται τυχαία στο διακομιστή πρόσβασης πελάτη. Επιπλέον, καταγράφεται το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:

Σύνδεση όνομα: εφαρμογή
Προέλευσης: Κοινή MSExchange
Ημερομηνία: Ημερομηνία 
Αναγνωριστικό συμβάντος: 4999
Εργασία κατηγορία: γενικές
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Χρήστης: δ/Υ
Υπολογιστή: Υπολογιστή 
Περιγραφή:
Έκθεση Watson να αποσταλούν για αναγνωριστικό διεργασίας: Αναγνωριστικό διεργασίας, με παραμέτρους: E12, Δημιουργία τύπου, Ο αριθμός έκδοσηςM.E.RpcClientAccess.Service, M.E.RpcClientAccess.Service, M.E.R.S.RpcServer.SendUdpPacket, S.N.Sockets.SocketException, XXXX, Ο αριθμός έκδοσης.
ErrorReportingEnabled: True


Σημείωση Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, χρήστες που χρησιμοποιούν το Outlook δεν έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτια του Exchange Server 2010 για μικρό χρονικό διάστημα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η υπηρεσία RPC πρόσβασης στον υπολογιστή-πελάτη Exchange δεν μπορεί να χειριστεί την εξαίρεση SocketException που ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν η υπηρεσία αποστέλλει ειδοποιήσεις ώθησης UDP για το Outlook 2003.


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων που περιγράφονται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2685289 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2009942 Φάκελοι καθυστερούν πολύ να ενημερώσετε όταν ένας χρήστης του Exchange Server 2010 χρησιμοποιεί το Outlook 2003 σε λειτουργία με σύνδεση
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαίρεση του SocketException, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft Developer Network (MSDN):
Κλάση SocketException

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2700705 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2700705 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2700705

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com