Възникнат проблеми, когато Exhange използва режим на кеширане на Exchange и сте задали в .pst файл, като място за доставка по подразбиране в Outlook

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2701020 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Кратко изложение

Outlook позволява да зададете файл с лични папки (.pst) (известен също като Outlook файл с данни) като място за доставка по подразбиране, когато вашият сметка за плащане за пощенска кутия на Microsoft Exchange Server и е конфигуриран в профила на Microsoft Outlook. Ако акаунта на Exchange е конфигуриран да използвате кеширан режим на Exchange, можете да изпитате неочаквано поведение. Тази статия описва някои Препоръчано от познати проблеми, които могат да възникнат, когато използвате тази конфигурация.

Допълнителна информация

Когато вашият профил в Outlook е конфигуриран да достави имейл съобщенията в .pst файл, и когато профил в Outlook включва сметка за плащане на Exchange, който е конфигуриран да използвате кеширан режим на Exchange, можете да наблюдавате един или Още действия Препоръчано от следните проблеми:

 • Получавате дублиращи се копия на входящите Групов имейл.
 • Не може да приемете покани за събрание. Когато отворите искането за събрание, виждате следното предупреждение в информационната лента:
  Това събрание не е в календара; може да е преместен или изтрит.

  Когато се опитвате да отговорят на покана за събрание или отмяна като щракнете Приемете, Ориентировъчни, или Отказ, получавате следното съобщение за грешка:
  Не може да отвори папката назначена програма за календар за потребителско_име. Вашият профил не е конфигуриран да поддържа тази операция за този потребител.
  Забележка В това съобщение, контейнер потребителско_име represesents името на вашия сметка за плащане.
Тъй като тези ограничения ние не препоръчваме конфигурацията, която е описана в раздела "Обобщение". Да предотврати настъпването на неочаквани проблеми, ние препоръчваме, че Exchange сметка за плащане винаги се определя като мястото на доставка. по подразбиране, ако акаунта на Exchange е конфигуриран да използвате кеширан режим на Exchange, мястото на доставка е файл с офлайн папки (.ost) (също познат като офлайн файл с събиране на данни на Outlook).

Освен това ние препоръчваме, че разрешите режим на кеширане на Exchange за първичен сметка за плащане за Exchange във вашия Outlook профил и да зададете Outlook да достави имейл съобщенията в .ost файла. Има много предимства за доставка на Групов имейл в .ost файла. Те включват, но не се ограничават до, следното:
 • Можете да работите офлайн и да синхронизирате промените, когато се свържете с вашия Exchange сървър.
 • Можете да изберете папки за синхронизиране и да ток.
 • Можете Централно да съхранявате Групов имейл на Exchange сървъра да позволи множество клиенти и Outlook Web Access или Outlook Web App (OWA) достъп до пощата.
 • При някои обстоятелства, Групов имейл, които се доставят в локален .pst файл май не се съхраняват на Exchange сървъра. Това може да бъде фактор, ако имейл съобщенията трябва да се съхраняват за целите на правна или възстановяване след бедствие.

Свойства

ID на статията: 2701020 - Последна рецензия: 03 юни 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Ключови думи: 
kbmt KB2701020 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2701020

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com