Αντιμετωπίζετε ζητήματα όταν ο λογαριασμός σας συν / χρησιμοποιεί κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange και μπορείτε να ορίσετε ένα αρχείο .pst ως την προεπιλεγμένη θέση παράδοσης στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2701020 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το Outlook μπορείτε να ορίσετε ένα αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst) (γνωστό και ως ένα αρχείο δεδομένων του Outlook) ως την προεπιλεγμένη θέση παράδοσης κατά λογαριασμό γραμματοκιβωτίου του Microsoft Exchange Server έχει ρυθμιστεί στο προφίλ του Microsoft Outlook. Εάν το λογαριασμό του Exchange έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητη συμπεριφορά. Αυτό το άρθρο περιγράφει ορισμένα γνωστά θέματα που ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη ρύθμιση παραμέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν το προφίλ του Outlook έχει ρυθμιστεί για την παράδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα αρχείο .pst, και όταν το προφίλ του Outlook περιλαμβάνει επίσης ένα λογαριασμό του Exchange που έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα:

 • Λαμβάνετε διπλότυπα αντίγραφα των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Δεν είναι δυνατό να αποδέχεστε προσκλήσεις σε σύσκεψη. Όταν ανοίγετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη, μπορείτε να δείτε το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα στη γραμμή πληροφοριών:
  Αυτή η σύσκεψη δεν βρίσκεται στο ημερολόγιο. ενδέχεται να έχει μετακινηθεί ή διαγραφεί.

  Κατά την προσπάθειά σας να ανταποκριθεί στην πρόσκληση σε σύσκεψη ή ακύρωσης κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδοχή, Ως αβέβαιος, ή Κουμπί "Άκυρο", λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν είναι δυνατό να ανοίξετε το φάκελο ημερολογίου για όνομα_χρήστη. Το προφίλ σας δεν έχει ρυθμιστεί ώστε να υποστηρίζει αυτήν τη λειτουργία για αυτόν το χρήστη.
  Σημείωση Σε αυτό το μήνυμα, το σύμβολο κράτησης θέσης represesents όνομα_χρήστη όνομα του λογαριασμού σας.
Λόγω αυτών των περιορισμών, δεν συνιστάται η ρύθμιση παραμέτρων που περιγράφεται στην ενότητα "Σύνοψη". Για να αποτρέψετε την εμφάνιση μη αναμενόμενα ζητήματα, συνιστάται να ότι ένα λογαριασμό του Exchange είναι ρυθμισμένο πάντα ως τη θέση παράδοσης. Από προεπιλογή, εάν το λογαριασμό του Exchange έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, τη θέση παράδοσης είναι το αρχείο φακέλων χωρίς σύνδεση (.ost) (επίσης γνωστή ως αρχείο δεδομένων του Outlook για εργασία χωρίς σύνδεση).

Επιπλέον, συνιστάται η ενεργοποίηση κατάστασης λειτουργίας Cached Exchange για το κύριο λογαριασμό Exchange στο προφίλ του Outlook και να ορίσετε το Outlook για την παράδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το αρχείο .ost. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την παράδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το αρχείο .ost. Αυτές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, τα εξής:
 • Μπορείτε να εργαστείτε χωρίς σύνδεση και να συγχρονίσετε τις αλλαγές όταν συνδέεστε ξανά με το διακομιστή του Exchange.
 • Μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους για να συγχρονίσετε και να διατηρήσετε ενημερωμένο.
 • Κεντρική θέση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διακομιστή του Exchange για να επιτρέψετε πολλές υπολογιστές-πελάτες και Outlook Web Access ή το Outlook Web App (OWA) πρόσβασης της αλληλογραφίας.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραδίδονται σε ένα τοπικό αρχείο .pst αρχείο Μαΐου δεν διατηρούνται στο διακομιστή του Exchange. Αυτό μπορεί να αποτελέσει παράγοντα εάν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να διατηρούνται νομικές ή αποκατάστασης για σκοπούς.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2701020 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2701020 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2701020

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com