Det oppstår problemer når Exhange kontoen bruker bufret Exchange-modus, og du angir en PST-fil som standardplassering for levering i Outlook

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2701020 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Outlook kan du angi en fil med personlige mapper (PST) (også kjent som Outlook-datafil) som standard leveringssted når Microsoft Exchange Server-postboks-kontoen også er konfigurert i Microsoft Outlook-profilen. Hvis Exchange-kontoen er konfigurert til å bruke bufret Exchange-modus, kan du oppleve uventet virkemåte. Denne artikkelen beskriver noen av de kjente problemene som kan oppstå når du bruker denne konfigurasjonen.

Mer informasjon

Når Outlook-profilen er konfigurert til å levere e-postmeldinger til en PST-fil, og i Outlook-profilen inneholder også en Exchange-konto som er konfigurert til å bruke bufret Exchange-modus, kan du oppleve ett eller flere av følgende problemer:

 • Du får kopier av innkommende e-postmeldinger.
 • Du kan ikke godta møteinnkallelser. Når du åpner en møteinnkallelse, kan du se følgende advarsel på informasjonslinjen:
  Dette møtet finnes ikke i kalenderen. Det kan ha blitt flyttet eller slettet.

  Når du prøver å svare på møteinnkallelsen eller annulleringen, ved å klikke Godta, Foreløpig, eller Avbryt, får du følgende feilmelding:
  Kan ikke åpne kalendermappen for brukernavn. Profilen er ikke konfigurert for å støtte denne operasjonen for denne brukeren.
  Merk I denne meldingen er en plassholder for brukernavn -represesents kontonavn.
På grunn av disse begrensningene anbefales ikke konfigurasjonen som er beskrevet i delen "Sammendrag". Hvis du vil forhindre uventede problemer, anbefaler vi at en Exchange-konto alltid angis som leveringsplassering. Som standard hvis Exchange-kontoen er konfigurert til å bruke bufret Exchange-modus, leveringsadressen er filen med frakoblede mapper (OST) (også kjent som frakoblede Outlook-datafilen).

I tillegg anbefaler vi at du aktiverer bufret Exchange-modus for den primære Exchange-kontoen i Outlook-profilen, og at du angir Outlook til å levere e-postmeldinger til OST-filen. Det er mange fordeler ved å levere e-postmeldinger til OST-filen. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:
 • Du kan arbeide frakoblet og synkronisere endringer når du kobler deg til Exchange-serveren.
 • Du kan velge mapper til å synkronisere og holde oppdatert.
 • Sentralt kan du lagre e-postmeldinger på Exchange-serveren slik at flere klienter og Outlook Web Access eller Outlook Web App (OWA) tilgang til e-post.
 • I noen tilfeller, e-postmeldinger som leveres til en lokal PST-filen kan ikke lagres på Exchange-serveren. Dette kan være en faktor Hvis e-postmeldinger må oppbevares legal eller gjenoppretting etter katastrofe.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2701020 - Forrige gjennomgang: 3. juni 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Nøkkelord: 
kbmt KB2701020 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2701020

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com