Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να συνδεθείτε στο Lync Online: "Δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Lync επειδή δεν βρέθηκε αυτή η διεύθυνση εισόδου"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2705378 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Lync Online, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Lync επειδή αυτή η διεύθυνση εισόδου δεν βρέθηκε. Επαληθεύστε τη διεύθυνση εισόδου και προσπαθήστε ξανά. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε πρώτα ότι ο χρήστης έχει άδεια χρήσης για το Lync Online στην πύλη του Office 365. Αφού ο χρήστης έχει άδεια χρήσης, αυτός ή αυτή θα εμφανιστεί στο Κέντρο διαχείρισης Lync.


Αν πραγματοποιείτε συγχρονισμό σας εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory με το Office 365 και ο χρήστης έχει ήδη άδεια χρήσης για το Lync Online αλλά ακόμα δεν είναι δυνατό να είσοδος, βεβαιωθείτε ότι η τιμή του msRTCSIP UserEnabled είναι TRUE του σχήματος της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory σε χώρους. Ισχύος ενός συγχρονισμού καταλόγου, και στη συνέχεια αφήνεται επί 30 λεπτά. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εάν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον υβριδική Lync και εξακολουθεί να εκτελείται Lync διακομιστή εσωτερικής εγκατάστασης, επιτρέπουν στον χρήστη για Lync μέσω του πίνακα ελέγχου του Lync ή το κέλυφος διαχείρισης Lync και στη συνέχεια μετακινήστε τα στο Lync Online.
 2. Εάν δεν είστε σε περιβάλλον υβριδική Lync, αλλά εξακολουθούν να έχουν ένα διακομιστή Lync εσωτερικής εγκατάστασης, θα πρέπει να διαγράψετε το χρήστη από τον πίνακα ελέγχου του Lync ή το κέλυφος διαχείρισης Lync. Διαγραφή χρήστη και όχι μόνο η απενεργοποίηση, από Lync θα καταργήσει τις τιμέςmsRTCSIP χαρακτηριστικά για το χρήστη. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα για να επιδιορθώσετε με μη αυτόματο τρόπο το ζήτημα.
 3. Εάν προηγουμένως είχατε ένα Office Communications Server (OCS) ή ανάπτυξης Lync που χρησιμοποιείται πλέον, ίσως χρειαστεί να επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο τα χαρακτηριστικά msRTCSIP του χρήστη για να διορθώσετε το ζήτημα.Ανοίξτε το Active Directory Service διασυνδέσεις Επεξεργασία (ADSIEdit) από τον ελεγκτή τομέα της εσωτερικής εγκατάστασης. Για πληροφορίες σχετικά με το βοηθητικό πρόγραμμα ADSIEdit, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web. (Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ADSIEdit για την Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft [MMC].)
  TechNet: Προσθήκη Επεξεργασία ADSI στην MMC
 4. Εντοπίστε το χρήστη που δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Lync Online. Για να γίνει αυτό, δημιουργήστε ένα ερώτημα LDAP σε ADSIEdit. Για βοήθεια στη δημιουργία του κατάλληλου ερωτήματος και με τον εντοπισμό τον κατάλληλο χρήστη, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  TechNet: Χρήση της ADSI Edit
 5. Όταν εντοπιστεί ο σωστός χρήστης, αλλάξτε το msRTCSIP-UserEnabled χαρακτηριστικό TRUE.
 6. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του εργαλείου συγχρονισμού καταλόγου για συγχρονισμό με το Office 365 και, στη συνέχεια, περιμένετε περίπου 30 λεπτά για να τεθούν σε ισχύ στο Office 365 η αλλαγή.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να συγχρονίσετε τους καταλόγους, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Συγχρονίστε τους καταλόγους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Εκτελείτε το ενεργό εργαλείο συγχρονισμού καταλόγου μαζί με ένα σχήμα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.
 • Έχει ή είχε προηγουμένως μια ανάπτυξη του Lync Server 2010 ή του Office Communications Server 2007, μαζί με τις επεκτάσεις σχήματος της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
 • Σε μια προηγούμενη ανάπτυξη, το χαρακτηριστικό msRTCSIP-UserEnabled έχει οριστεί στην τιμή FALSE. Αυτή η τιμή χαρακτηριστικού είναι συγχρονισμένες με το Office 365 και απενεργοποιεί την ηλεκτρονική Lync άδεια του Lync Online χρήστη που δεν είναι δυνατή η συνδέεστε. που (Ωστόσο, η ηλεκτρονική Lync άδεια εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ενεργοποιημένο στην πύλη του Office 365.)

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2705378 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365022013 o365m hybrid kbmt KB2705378 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2705378

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com