Feilmelding når du prøver å logge på Lync Online: "Kan ikke logge på Lync fordi denne adressen ikke ble funnet"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2705378 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du prøver å logge på Lync Online, får du følgende feilmelding:
Kan ikke logge på Lync fordi denne adressen ikke ble funnet. Kontroller adressen, og prøv på nytt. Hvis problemet vedvarer, kontakter du kundestøtteteamet.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, må du først kontrollere at brukeren er lisensiert for Lync Online i Office 365-portalen. Etter at brukeren er lisensiert, vises han eller hun i Lync administrasjonssenteret.


Hvis du synkroniserer lokale Active Directory med Office 365, og brukeren er allerede lisensiert for Lync Online, men fortsatt kan ikke logge på, kontroller at verdien for msRTCSIP-UserEnabled , er sant i det lokale Active Directory-skjemaet. Fremtvinge synkronisering for en mappe, og deretter vente i 30 minutter. Følg disse trinnene:
 1. Hvis du er i et miljø for Lync hybrid og fremdeles kjører Lync Server på lokaler, kan brukeren for Lync via Kontrollpanel for Lync eller Lync Management Shell, og deretter flytter du dem til Lync Online.
 2. Hvis du ikke er i et miljø med Lync hybrid, men fortsatt har en lokale Lync Server, må du slette brukeren fra Kontrollpanel for Lync eller Lync Management Shell. Sletting av brukeren, og ikke bare deaktivere dem, fra Lync, fjernes verdiene imsRTCSIP -attributter for brukeren. Du kan også følge de neste trinnene for å løse problemet manuelt.
 3. Hvis du tidligere hadde en Office Communications Server (OCS) eller Lync-distribusjon som ikke lenger er i bruk, må du kanskje redigere brukerens msRTCSIP attributter for å løse problemet manuelt.Åpne Active Directory Service Interfaces redigere (ADSIEdit) fra den lokale domenekontrolleren. Hvis du vil ha informasjon om ADSIEdit, kan du gå til følgende Microsoft-webområde. (Dette omfatter informasjon om hvordan du legger til ADSIEdit i Microsoft Management Console [MMC].)
  TechNet: Legge til ADSI-redigering i MMC
 4. Finn bruker som kan logge på Lync Online. Hvis du vil gjøre dette, kan du bygge en LDAP-spørring i ADSIEdit. For hjelp med å bygge en hensiktsmessig spørring og å finne riktig bruker, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  TechNet: Ved hjelp av ADSI-redigering
 5. Når den riktige brukeren blir funnet, kan du endre den msRTCSIP-UserEnabled attributtet til SANN.
 6. Bruk Force Directory Sync verktøyet til å synkroniseres med Office 365, og vent i cirka 30 minutter for at endringen skal tre i kraft i Office 365.

  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du synkroniserer mappene dine, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Synkronisere mappene dine

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet kan oppstå hvis ett eller flere av følgende betingelser er oppfylt:
 • Du kjører verktøyet for synkronisering Active Directory sammen med en lokale Active Directory-skjemaet.
 • Du har eller tidligere hadde en distribusjon av Lync Server 2010 eller Office Communications Server 2007, sammen med Active Directory-skjemautvidelser.
 • I en tidligere distribusjon, ble msRTCSIP-UserEnabled -attributt satt til FALSE. Attributtverdien er synkronisert med Office 365, og deaktiverer Lync Online lisensen for Lync Online brukeren ikke logger (imidlertid Lync Online lisensen fremdeles vises som aktivert i Office 365-portalen.)

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2705378 - Forrige gjennomgang: 28. juni 2014 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365022013 o365m hybrid kbmt KB2705378 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2705378

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com