Felmeddelande när du försöker logga in på Lync Online: "Det går inte att logga in i Lync eftersom inloggningsadressen inte kan hittas"

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2705378 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du försöker logga in på Lync Online, visas följande felmeddelande:
Det går inte att logga in på Lync eftersom inloggningsadressen inte hittades. Kontrollera inloggningsadressen och försök igen. Kontakta supportteamet om problemet kvarstår.

LÖSNING

Lös det här problemet först se till att användaren är licensierad för Lync Online i Office 365-portalen. När användaren är licensierad visas han eller hon i Lync Admin Center.


Om du synkroniserar inte kan lokal Active Directory med Office 365 och användaren redan är licensierad för Lync Online men fortfarande logga in, kontrollera att värdet för msRTCSIP UserEnabled är Sant i lokal Active Directory-schemat. Framtvinga en katalogsynkronisering och vänta 30 minuter. Gör så här:
 1. Om du är i en Lync hybridmiljöer och fortfarande kör Lync Server-lokaler, aktivera användaren för Lync via Kontrollpanelen Lync eller Lync Management Shell och flytta dem till Lync Online.
 2. Om du inte är i en miljö med Lync hybrid, men fortfarande har en lokal Lync Server, måste du ta bort användaren från Lync på Kontrollpanelen eller Lync Management Shell. Ta bort användaren eller inaktivera dem, inte bara från Lync tar bort värdena imsRTCSIP attribut för användaren. Du kan även följa nästa steg för att lösa problemet manuellt.
 3. Om du redan har haft en Office Communications Server (OCS) eller Lync deployment som inte längre används måste du kanske redigera användarens msRTCSIP attribut om du vill åtgärda problemet manuellt.Öppna Active Directory Service Interfaces Redigera (ADSIEdit) från den lokala domänkontrollanten. Gå till följande Microsoft-webbplats för information om ADSIEdit. (Här ingår information om hur du lägger till Microsoft Management Console-[MMC] ADSIEdit.)
  TechNet: Lägga till ADSI-redigering i MMC
 4. Leta reda på den användare som kan logga in på Lync Online. Genom att bygga en LDAP-fråga i ADSIEdit. Hjälp för att skapa en lämplig fråga och att hitta rätt användare, finns på följande Microsoft-webbplats:
  TechNet: Använda ADSI-redigering
 5. När rätt användare, ändra den msRTCSIP UserEnabled tillskriva SANT.
 6. Använd Force Directory Sync Tool för synkronisering med Office 365 och vänta ungefär 30 minuter för att ändringen ska träda i kraft i Office 365.

  Mer information om hur du synkroniserar dina kataloger finns på följande Microsoft-webbplats:
  Synkronisera dina kataloger

MER INFORMATION

Det här problemet kan uppstå om en eller flera av följande villkor är uppfyllda:
 • Du använder Active Directory Sync Tool tillsammans med en lokal Active Directory-schemat.
 • Du har eller tidigare haft en distribution av Lync Server 2010 eller Office Communications Server 2007, med tillägg för Active Directory-schema.
 • Vid en tidigare distribution har msRTCSIP-UserEnabled -attributet värdet FALSE. Detta attributvärde är synkroniserad med Office 365 och inaktiverar Lync Online-licens för den Lync Online-användare som kan logga tum (Lync Online-licens är fortfarande visas dock som aktiveras i Office 365-portalen.)

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2705378 - Senaste granskning: den 27 juni 2014 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Lync Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365022013 o365m hybrid kbmt KB2705378 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2705378

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com