ACC2000: Schaal fouten bij het opvragen van gekoppelde tabellen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 270704
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Access 2000 wanneer u statistische functies uitvoeren op decimaal gegevenstypen die worden weer in tabellen die zijn gekoppeld vanuit een ODBC-gegevensbron gegeven, verschijnt het volgende foutbericht:
"Het veld decimale precisie is te klein voor de numerieke die u probeert toe te voegen."

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, installeer het meest recente servicepack voor Jet 4. 0.Voor meer informatie over het verkrijgen en installeren van het meest recente servicepack voor Jet 4. 0, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
239114Procedure: Het meest recente servicepack voor Microsoft Jet 4. 0 data base Engine ophalen

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld. Jet 4. 0 Service Pack 6 (SP6 vereist) is voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 270704 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbhotfixserver kbqfe kbbug kberrmsg kbfix kbmt KB270704 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:270704

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com