AGP πρόγραμμα ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται όταν χρησιμοποιείτε την επέκταση μεγέθους σελίδας σε επεξεργαστή Athlon

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 270715 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ένας υπολογιστής που βασίζεται στα Windows ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται (κολλάει) όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα θύρα επιτάχυνσης γραφικών (AGP) όπως Ziff Davis 3D WinBench 2000. Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να παρουσιαστεί συχνότερα ανάλογα με τις παραμέτρους του υπολογιστή επεξεργαστή, μνήμη και γραφικά. Αυτό το ζήτημα είναι γνωστό ότι παρουσιάζεται με προσαρμογείς NVIDIA GeForce 256 και Matrox G400 βίντεο σε υπολογιστές με επεξεργαστές AMD Athlon. Αυτό το ζήτημα δεν αφορά σε οποιονδήποτε τύπο συγκεκριμένο προσαρμογέα οθόνης.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει αν καταστραφεί η μνήμη που εκχωρείται από το πρόγραμμα οδήγησης του προσαρμογέα οθόνης που διαθέτετε.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Ο παρακάτω τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το ζήτημα εμποδίζει τη χρήση της δυνατότητας επέκτασης μέγεθος σελίδας του επεξεργαστή διαχείριση μνήμης και μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις ορισμένων προγραμμάτων, ανάλογα με τη συμπεριφορά της σελιδοποίησης. Αυτή η τιμή μητρώου περιορίζει επίσης μη σελιδοποιημένη στο μέγιστο όριο των 128 megabyte (MB) αντί των 256 MB.
 1. Ξεκινήστε τον επεξεργαστή μητρώου (registry editor) (Regedt32.exe).
 2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εξής κλειδί στο μητρώο:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
 3. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη τιμής, και στη συνέχεια προσθέστε την ακόλουθη τιμή μητρώου:
  Όνομα τιμής: LargePageMinimum
  Τύπος δεδομένων: REG_DWORD
  Βάση: δεκαεξαδική
  Η τιμή δεδομένων: 0xffffffff
 4. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.
 5. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 270715 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbgraphic kbhardware kbprb kbmt KB270715 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:270715

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com