Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση διεύθυνση ανταλλαγής μετα-δεδομένων (MEX) για AD FS" μετά την εκτέλεση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2707329 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Αφού εκτελέσετε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL), το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση η διεύθυνση ανταλλαγής μετα-δεδομένων (MEX) για AD FS.
Σημείωση Αυτό το αρχείο καταγραφής βρίσκεται στο Admin_Applications\SSO_Diagnostic_Tests\ADFSDiagnostic.txt.

Επιπλέον, αφού εισέλθετε στην υπηρεσία σύννεφο της Microsoft, όπως το Office 365, Microsoft Azure ή Windows Intune χρησιμοποιώντας μια ομόσπονδη λογαριασμό, ενδέχεται να εμφανιστεί μια "σελίδα δεν βρέθηκε" κατά την προσπάθειά σας να συνδεθείτε με AD FS.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • DNS δεν μπορεί να επιλύσει το όνομα της υπηρεσίας AD FS.
  • Άλλαξε τη διεύθυνση AD FS MEX, αλλά δεν ενημερώθηκε μετα-δεδομένων ρύθμισης παραμέτρων AD FS στο σύστημα ελέγχου ταυτότητας Azure Active Directory (Azure AD).

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

Μέθοδος 1: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης του υπολογιστή-πελάτη

Για να εντοπίσετε και να επιλύσετε ζητήματα τα οποία προκαλούν προγράμματος-πελάτη προβλήματα σύνδεσης δικτύου του υπολογιστή, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2637629Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογές προγραμμάτων περιήγησης που δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Office 365, Azure ή Windows Intune

Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι τη ρύθμιση παραμέτρων της απόληξης υπηρεσία AD FS ενημερώνεται στο σύστημα ελέγχου ταυτότητας Azure AD

Για να βεβαιωθείτε ότι τα μετα-δεδομένα ρύθμισης παραμέτρων απόληξης υπηρεσία AD FS ενημερώνεται στο σύστημα ελέγχου ταυτότητας Azure AD, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις παραμέτρων του Office 365 ομόσπονδη τομέα" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2647048Πώς μπορείτε να ενημερώσετε ή να επιδιορθώσετε τις ρυθμίσεις ομόσπονδη τομέα στο Office 365, Azure ή το Windows Intune

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2707329 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 16.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • CRM Online via Office 365 E Plans
  • Microsoft Azure Recovery Services
  • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a mosdal4.5 o365062011 pre-upgrade o365m o365022013 after upgrade o365e kbmt KB2707329 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2707329

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com