Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Παρουσιάστηκε εσωτερικό σφάλμα στο εργαλείο κατά την προσπάθεια για να βρείτε το τεστ για ένα αποτέλεσμα της δοκιμής απέτυχε" μετά την εκτέλεση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2707349 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Αφού εκτελέσετε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL), το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα εσωτερικό σφάλμα στο εργαλείο κατά την προσπάθεια για να βρείτε το τεστ για ένα αποτέλεσμα αποτυχία δοκιμής.
Σημείωση Αυτό το αρχείο καταγραφής βρίσκεται στη θέση Admin_Applications\SSO_Diagnostic_Tests\ADFSDiagnostic.txt.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί, εάν ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα προκύπτει κατά την εκτέλεση του πακέτου διαγνωστικών FS AD MOSDAL.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2707349 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • CRM Online via Office 365 E Plans
  • Microsoft Azure Recovery Services
  • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a mosdal4.5 o365062011 pre-upgrade o365m o365e o365022013 after upgrade kbmt KB2707349 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2707349

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com