Μήνυμα λάθους μετά την εκτέλεση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL: "το τελικό σημείο ο ενσωματωμένος έλεγχος ταυτότητας των Windows λείπει από το έγγραφο ανταλλαγής μετα-δεδομένων (MEX) που δημοσιεύεται από το διακομιστή Ομοσπονδία"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2707356 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν εκτελείτε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL), το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) περιέχει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Το σημείο κατάληξης του ενσωματωμένου ελέγχου ταυτότητας των Windows λείπει από το έγγραφο μετα-δεδομένων Exchange (MEX) που δημοσιεύεται από το διακομιστή Ομοσπονδία.

Σημείωση Αυτό το αρχείο καταγραφής βρίσκεται στη θέση \Admin_Applications\SSO_Diagnostic_Tests\ADFSDiagnostic.txt.

Επιπλέον, ενδέχεται να παρατηρήσετε την ακόλουθη συμπεριφορά όταν εισέρχεστε στην υπηρεσία σύννεφο της Microsoft, όπως το Office 365, Microsoft Azure ή Windows Intune χρησιμοποιώντας μια ομόσπονδη λογαριασμό:

Έλεγχος ταυτότητας του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη εφαρμογής αποτυγχάνει όταν επιχειρείται η πρόσβαση στις υπηρεσίες από έναν υπολογιστή του προγράμματος-πελάτη υπηρεσίες τομέα Active Directory συνδεδεμένη εσωτερικής εγκατάστασης.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν είναι απενεργοποιημένα τα τελικά σημεία υπηρεσίας windowstransport και usernamemixed σε σε χώρους AD FS ομοσπονδιακή υπηρεσία.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι έχουν οριστεί οι απολήξεις υπηρεσία AD FS για την υποστήριξη της καθολικής σύνδεσης (SSO) ελέγχου ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2712957Εισέλθετε στο Office 365, Azure ή Windows Intune αποτύχει μετά την αλλαγή του τελικού σημείου εξυπηρέτησης Ομοσπονδία
Αφού ενημερώσετε τα τελικά σημεία υπηρεσίας, βεβαιωθείτε ότι τα μετα-δεδομένα ρύθμισης παραμέτρων απόληξης υπηρεσία AD FS ενημερώνεται στο σύστημα ελέγχου ταυτότητας Azure Active Directory (Azure AD). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις παραμέτρων του Office 365 ομόσπονδη τομέα" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2647048Πώς μπορείτε να ενημερώσετε ή να επιδιορθώσετε τις ρυθμίσεις ομόσπονδη τομέα στο Office 365, Azure ή το Windows Intune

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2707356 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 16.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • CRM Online via Office 365 E Plans
  • Microsoft Azure Recovery Services
  • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a mosdal4.5 o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365e o365m kbmt KB2707356 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2707356

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com