Notificare de Operations Manager alerte nu pot fi recep?ionate

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2709639
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Destinatarii de alertă abonamente nu poate primi notificări de e-mail în Microsoft System Center Operations Manager.

CAUZĂ

System Center Operations Manager puteți trimite notificări e-mail pentru noi avertizări sau alerte care au o schimbare în rezoluție statului. Notificări e-mail sunt trimise la toți destinatarii care se Aboneaza la alerta, atâta timp cât alerta îndepline?te criteriile definite pentru abonament și că toate celelalte cerințe sunt îndeplinite. Dacă alerta nu îndeplinește toate criteriile, sau în cazul în care notificarea este configurat incorect, destinatarii nu veți primi notificări de e-mail.

REZOLUȚIE

Verificați că notificarea cerințe sunt îndeplinite

Procesul pentru configurarea System Center Operations Manager pentru a trimite notificări e-mail prin SMTP server este descris în următorul articol Microsoft TechNet:

Configurarea notificare

Canalul de notificare a fi configurat prin utilizarea corectă FQDN și portul de SMTP server. Adresa și portul ar trebui să fie disponibile de la RMS în Operations Manager 2007 R2.Adresa și portul ar trebui să fie disponibile de la toate serverele de management, care fac parte din notificările resurse disponibile în System Center 2012 Operations Manager.Dacă adresa sau port este blocat de către reguli firewall sau software anti-malware, excluderi pentru rădăcină management server (RMS) sau servere de piscina de resurse ar trebui să fie creat.

Canalul poate fi configurat pentru autentificarea anonimă sau autentificare Windows. Dacă este selectat anonim de autentificare, serverul SMTP ar trebui să fie permite conexiuni anonime sau fi configurat pentru a utiliza o excludere pentru adresa IP a RMS sau notificarea resurse piscină servere de gestionare. Dacă este selectat autentificare Windows, un cont de executare ca va trebui să fie creat și asociate cu contul notificare Executare ca profil. Acest cont va trebui să aibă permisiunea de a trimite mesaje de e-mail prin SMTP server. Pentru mai multe informații, du-te la pagina web pe TechNet următoarele:

Crearea și configurarea unui cont de acțiune de notificare

Verificați dacă abonatul configurare

Fiecare abonat poate avea un program care specifică timpul în care va fi trimis notificări pentru el sau ea. Aceasta este o setare generale care afectează toate adresele care sunt configurate pentru că abonat. Fiecare adresa care este definit pentru un abonat poate avea, de asemenea, un program care specifică când că adresa este disponibil să aibă notificări trimise. Acest lucru permite pentru o mulțime de flexibilitate cu notificările.

De exemplu, un abonat ar putea avea disponibilitatea generală de notificare la ora 8 la ora 17: 00 în fiecare zi a săptămânii. Cu toate acestea, acest abonat ar putea avea două adrese care au diferite notificare ori. De exemplu, abonatul ar putea avea o adresa de lucru, care este configurat pentru luni până joi și o adresă alternativă, care este configurat de vineri până duminică. În cazul în care abonatul nu primește notificările e-mail, disponibilitatea de abonat generale și specifice adresa disponibilitatea trebuie ambele setat înainte de notificare poate fi trimis.

Adresa la care este trimisă notificarea trebuie să fie verificată, de asemenea, ca o adresă validă. SMTP server și e-mail client de abonat nu ar trebui să aibă orice reguli de filtrare, care blochează mesajele de e-mail la server Operations Manager sau numele de domeniu. Adresă de răspuns care este definit în canalul de notificare pot fi adăugate ca o exceptare de la orice de filtrare reguli SMTP server sau clientul dacă acest lucru este necesar.

Verificarea abonament aplicabilitatea

Abonamentele pot avea mai multe criterii care trebuie îndeplinite pentru o notificare pentru a fi trimis. În cazul în care oricare dintre criterii nu sunt îndeplinite, notificarea nu este trimis.

În Operations Manager 2007 R2, primele două criterii disponibile sunt pentru alertă pentru a fi ridicate de o instanță care este membru al unui anumit grup și pentru alertă pentru a fi ridicate de o instanță a unei clase speciale. În aceste două criterii, instanta care a ridicat alerta trebuie să fie listate în câmpul sursă de alerta. Alerta va lista doar numele instanță, nu clasa. Dacă clasa care instanță este un membru nu este clar, în meniul acțiuni va lista acțiunile disponibile pentru această clasă când alerta este evidențiată într-o vizualizare de alertă.Amf clasa este un criteriu, clasa ar trebui incluse in abonament. Sau instanță specifice ar trebui să fie un membru oricărui grup pentru care este definit de abonament.

În System Center 2012 Operations Manager, mai multe condiții suplimentare au fost adăugate ca posibil criteriile pentru notificare de alertă. Mai multe condiții pot fi specificate într-un singur abonament. Dar trebuie să fie îndeplinite toate condițiile de notificare pentru a fi trimis. Regulile care se aplică la clasă și grup de membru sunt aceleași reguli care se aplică în Operations Manager 2007 R2.

În unele cazuri, o alertă poate fi ridicată de watcher nod sau reproducerea partener din partea unei instan?e. În această situație, sursa de alertă ar fi watcher nod sau reproducerea partener.Prin urmare, abonamente de alertă care nu includ watcher nod sau reproducerea partener ca o sursă ar trimite un e-mail de notificare. Exemplu cele mai comune de acest lucru ar fi lipsesc agent de emoție alerte în care sursa este exemplu de sănătate serviciul watcher pentru că serviciul de sănătate.

Abonamentele pot fi create pentru reguli specifice și monitoare. o alertă specifice pot fi evidențiate într-o vizualizare Alert, și un abonament de notificare pot fi create pentru că de alertă din meniul acțiuni sau click-dreapta de alertă și selectând submeniul notificări . Dacă mai multe alerte trebuie să fie incluse în abonament, criteriul creat de reguli sau monitoare pot fi selectate în Expertul de abonament nou și mai multe reguli și monitoarele pot fi selectate la un moment dat.

În mod implicit, abonamente va trimite notificări pentru toate nivelurile de alertă severitatea și prioritate dacă nu este specificat alt comportament. Regulile și monitoare care crea alerte de severitatea specifice și prioritare, de obicei, va expune înlocuiește pentru a schimba gravitatea și prioritate de aceste alerte. Omisiuni din aceste proprietăți alertă poate fi util să se includă în existente abonamente alerte, care sunt ridicate de aceste reguli și monitoare sau să împiedice aceste alerte abonamentele existente.

În Operations Manager 2007 R2, dacă nu sunt specificate criteriile de rezoluție stat, notificările va fi trimis când o alertă este primul ridicat (rezoluție de stat 0) și din nou când este închis (rezoluție de stat 255). Dacă rezoluția personalizat Statele sunt utilizate în grupul de gestionare, o nouă notificare va fi trimis fiecare dată că este modificat starea de rezoluție o alertă. 

Nota o notificare de alertă va fi trimis numai atunci când o alertă modifică rezoluția statului. În cazul în care o alertă este crescut de o regulă sau monitor, suprimarea alertă este activată pentru această regulă sau monitor și condiții care determinat alerta să fie ridicat sunt întâlnite din nou înainte de a alerta original este închis sau s-a mutat la o stare personalizate, notificările de noi nu vor fi trimise. o creștere a numărului de repeta de o alertă nu va trimite notificări suplimentare.Cu toate acestea, odupa alerta este închis, depistarea nouă dintre condițiile care a ridicat alerta original va provoca o avertizare nouă să fie ridicat, cu o notificare corespunzătoare. 

În System Center 2012 Operations Manager, notificarea alertă va fi trimis când alerta primul îndeplinește toate criteriile, indiferent de statul de rezoluție, cu excepția cazului în rezoluție de stat în sine este un criteriu. Dacă alertă suprimarea este activată pentru regula sau monitor care ridică o alertă, doar o notificare va fi trimis când primul sunt îndeplinite criteriile de abonament. Nici notificări suplimentare vor fi trimise în până la alerta este închis și o avertizare nouă este ridicat care îndeplinește toate criteriile de abonament.

Criteriile care arata pentru anumit text în numele sau în câmpuri particularizate pot preveni, de asemenea, unele alertă notificărilor trimise. Orice criterii care să permită pentru wildcard textul poate preveni notificare dacă metacaracterul valorile care sunt specificate nu se potrivesc alertă domeniul specificat. Ca un test, folosesc o valoare de wildcard mai simplu, sau elimina criteriile în timpul de testare pentru a verifica că este trimisă notificarea de alertă.

Notificare întârziere

Abonamente de alertă poate fi configurat pentru a trimite o notificare numai după criteriile alertă rămân neschimbate pentru o perioada de timp. De exemplu, un abonament care este configurat pentru a trimite un mesaj de e-mail, după 20 de minute nu va trimite un mesaj în cazul în care oricare dintre proprietă?ile alertă schimba în mai puțin de 20 de minute, astfel încât acestea nu mai îndeplinesc criteriile de notificare.  În cazul în care proprietățile alertă apoi schimba din nou să îndeplinească criteriile de abonament și rămân pentru 20 de minute sau mai mult, notificarea va fi trimis.

Proprietăți care ar putea schimba înainte de notificare este trimis ar putea fi severitate, prioritate, rezoluția stat sau Proprietăți câmp particularizat. Dacă alerta este generata de un monitor și configurate pentru a avea severitatea alertă meci statul monitor, monitor schimbarea statului înainte de expirarea intervalului de întârziere ar putea schimba gravitatea alertă și pentru a preveni notificare de un abonament care utilizează anumite severitatea ca un criteriu de notificare.

Dacă serverele de gestionare RMS sau notificarea resurse disponibile se confruntă cu perioade de utilizare de mare de resurse sau încărcări de lucru, notificare de alertă ar putea fi întârziată. Notificările sunt fluxuri de lucru realizate de serviciul de Management de centrul de sistem.

Proprietă?i

ID articol: 2709639 - Ultima examinare: 9 ianuarie 2014 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbmt KB2709639 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2709639

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com