Αντικείμενο διαγραφές δεν θα συγχρονίζονται με Azure AD όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Azure Active Directory συγχρονισμού

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2709902 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε ένα αντικείμενο υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.
 • Συγχρονισμού καταλόγου χρησιμοποιείται για το συγχρονισμό της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory στο Microsoft Azure Active Directory (Azure AD). Αυτό δημιουργεί ένα συνδεδεμένο αντικείμενο.
 • Μπορείτε να διαγράψετε το αντικείμενο της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.
Σε αυτό το σενάριο, το συνδεδεμένο αντικείμενο δεν καταργείται από Azure AD.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
 • Συγχρονισμού καταλόγου δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.
 • Συγχρονισμός καταλόγου απέτυχε απροσδόκητα για να διαγράψετε ένα αντικείμενο συγκεκριμένο σύννεφο και τα αποτελέσματα σε μια ορφανή AD Azure αντικείμενο.

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Υποχρεωτική συγχρονισμού καταλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

  Επιβολή συγχρονισμού καταλόγου
 2. Ελέγξτε ότι συγχρονισμού καταλόγου έγινε σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

  Επαλήθευση συγχρονισμού καταλόγου
 3. Εάν ο συγχρονισμός λειτουργεί σωστά, αλλά τη διαγραφή αντικειμένου της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εξακολουθούν να δεν μεταβιβάζεται σε Azure AD, μπορείτε να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο το αντικείμενο ορφανών, χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες cmdlets Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell:
  Remove-MsolContact
  
  Remove-MsolGroup
  
  Remove-MsolUser
  Για παράδειγμα, για να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο john.smith@contoso.com ID χρήστη ορφανών που δημιουργήθηκε αρχικά χρησιμοποιώντας συγχρονισμού καταλόγου, θα μπορείτε να εκτελέσετε την ακόλουθη cmdlet:

  Remove-MsolUser –UserPrincipalName John.Smith@Contoso.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2709902 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft Office 365
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365022013 o365m kbmt KB2709902 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2709902

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com