Gedeelde postbussen die zijn verplaatst van het milieu op ruimten naar Office 365 worden automatisch geconverteerd naar postbussen van gebruikers nadat adreslijstsynchronisatie wordt uitgevoerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2710029 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Stel dat u een hybride-implementatie van Microsoft Exchange Online in Microsoft Office 365 en in uw Microsoft Exchange Server-omgeving op gebouwen hebt. Nadat u adreslijstsynchronisatie wordt uitgevoerd, worden gedeelde postbussen die zijn verplaatst van het milieu op ruimten naar Office 365 onverwacht geconverteerd naar gewone postbussen. Als dit gebeurt, is het wellicht niet mogelijk de postbussen converteren naar gedeelde postbussen. Als u deze conversie maken kunt, terug de postbussen tot gedeelde postvakken adreslijstsynchronisatie wordt uitgevoerd zodra.

Bovendien wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u de eigenschappen van de gedeelde postvakken in de Office 365 portal weergeven:
Exchange: Kan het postvak niet converteren omdat de postbus <guid>al is van het type 'Normaal'<b00> </b00> </guid>

OORZAAK

Dit probleem treedt op als de waarde van het kenmerk msExchRemoteRecipientType niet correct is ingesteld door de op ruimten hybride server waarop Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) wordt uitgevoerd.

In Exchange Server 2010 SP1, de waarde van het kenmerk msExchRemoteRecipientType is ingesteld op 0x4. De waarde 0x4 geeft aan dat de postbus is gemigreerd. In dit scenario adreslijstsynchronisatie wordt het kenmerk gerepliceerd naar de cloud en vervolgens de gedeelde postbus in Office 365 wordt geconverteerd naar een reguliere postbus.

In Exchange Server 2010 Service Pack 3(SP3) wordt de waarde van het kenmerkmsExchRemoteRecipientType ingesteld op 0x64. De hexadecimale waarde van 0x64 is gelijk aan de waarde 100. De gedeelde postbus niet in dit scenario wordt geconverteerd naar een reguliere postbus wanneer adreslijstsynchronisatie wordt uitgevoerd. In plaats daarvan blijft als een gedeelde postbus.

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen door Exchange Server 2010 SP3 op de op ruimten Exchange 2010 hybride server waarmee u postvakken verplaatsen naar Office 365 te installeren. Het wordt aangeraden deze methode omdat de waarde van het kenmerkmsExchRemoteRecipientType van e-mailgebruikers worden goed ingesteld wanneer u postvakken naar Office 365 in de toekomst verplaatst.

Voor postvakken die al worden beïnvloed, handmatig wijzigen de waarde van het kenmerk msExchRemoteRecipientType van de gebruiker e-mailadres van 4 tot en met 100. Vervolgens wachten op synchronisatie van de directory uit te voeren of handmatige directory synchronisatie afdwingen. Dit wordt het Postvak geconverteerd naar een gedeelde postbus.

TIJDELIJKE OPLOSSING

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem te omzeilen, afhankelijk van uw situatie.

Methode 1

Waarschuwing Deze procedure moet Active Directory Service Interfaces Editor (ADSI bewerken). Met ADSI Edit onjuist kan ernstige problemen veroorzaken waardoor u het besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die uit een onjuist gebruik van ADSI Edit voortkomen opgelost worden kunnen. Gebruik ADSI Edit voor uw eigen risico.

Als de installatie van Exchange 2010 SP3 geen optie voor uw organisatie, kunt u ADSI bewerken wijzigen van de waarde van het kenmerkmsExchRemoteRecipientType tot 100. Voer de volgende stappen uit:
 1. Open ADSI bewerken en vervolgens verbinding maken met de standaardnaamgevingscontext.
 2. Vouw het domein uit en vouw vervolgens de organisatie-eenheid (OU) die het e-mailadres gebruikersobject bevat.
 3. Klik met de rechtermuisknop op het e-mailadres gebruikersobject en klik vervolgens op Eigenschappen.
 4. Kenmerk-Editor, zoek en selecteer het kenmerk msExchRemoteRecipientType .
 5. Klik op bewerken, type 100, en klik vervolgens op OK.

 6. Wachten op synchronisatie van de directory uit te voeren of handmatige synchronisatie afdwingen.
Nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, wordt de postbus wordt geconverteerd naar een gedeelde postbus.

Important neveneffect van het handmatig instellen van de waarde van het kenmerk is dat Exchange Server 2010 SP1 niet 100 wordt herkend als een geldige geadresseerde en u niet zult voor het beheren van het object via Exchange Management Console of met Windows PowerShell. Als het object wordt gemanipuleerd op enigerlei wijze in deze staat, wordt de waarde van het kenmerk msExchRemoteRecipientType terug naar 4.

Methode 2

Microsoft Exchange Management Shell kunt u de waarde van het kenmerk msExchRemoteRecipientTypevan alle gebruikers op hetzelfde moment wijzigen. Voer de volgende stappen uit:
 1. De Exchange Management Shell uitgevoerd als een beheerder.
 2. Typ de volgende opdrachten bij de opdrachtprompt en druk vervolgens op Enter:
  $mbx = Get-Mailbox -ResultSize Unlimited -Filter {(RecipientTypeDetails -eq "UserMailbox") -and (RemoteRecipientType -eq "Migrated")}
  $mbx | fl Name, *recip*
  $mbx | Set-Mailbox -RemoteRecipientType "ProvisionMailbox, ProvisionArchive"

  OpmerkingHet kenmerk msExchRemoteRecipientTypede ProvisionMailbox en ProvisionArchive -vlaggen ingesteld op de juiste decimale waarde voor de versie van Exchange, waarop de Exchange Management Shell-opdrachten worden uitgevoerd.

MEER INFORMATIE

Ga naar de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie over het gebruik van ADSI bewerken:
ADSI-editor (adsiedit.msc)
Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2710029 - Laatste beoordeling: vrijdag 11 juli 2014 - Wijziging: 8.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365022013 o365e o365m o365a hybrid kbmt KB2710029 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2710029

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com