Delte postbokser som ble flyttet fra det lokale miljøet til Office 365 konvertert automatisk til postbokser når du kjører directory-synkronisering

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2710029 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Anta at du har en hybrid distribusjon av Microsoft Exchange Online i Microsoft Office 365 og ditt lokale Microsoft Exchange Server-miljø. Når du kjører directory-synkronisering, konvertert delte postbokser som ble flyttet fra det lokale miljøet til Office 365 uventet til vanlig postbokser. Når dette skjer, kan du ikke konvertere postboksene til delte postbokser. Hvis du kan gjøre denne konverteringen, tilbake postboksene til delte postbokser neste gang som kjører directory-synkronisering.

Når du viser egenskapene for delte postbokser i Office 365-portalen, kan du dessuten få følgende feilmelding:
Exchange: Kan ikke konvertere postboksen fordi postboksen <guid>allerede er av typen 'Vanlig'<b00> </b00> </guid>

ÅRSAK

Dette problemet oppstår hvis verdien for msExchRemoteRecipientType -attributtet ikke er angitt riktig ved lokale hybrid-server som kjører Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1).

I Exchange Server 2010 SP1, verdien av attributtet msExchRemoteRecipientType er satt til 0x4. Verdien 0x4 angir at postboksen ble overført. I dette scenariet katalogsynkronisering replikerer attributtet til skyen, og Office 365 konverterer deretter den delte postboksen til en vanlig postboks.

I Exchange Server 2010 Service Pack 3(SP3), er verdien til attributtetmsExchRemoteRecipientType satt til 0x64. Den heksadesimale verdien av 0x64 er lik en desimalverdi på 100. I dette scenariet er ikke den delte postboksen konvertert til en vanlig postboks når du kjører directory-synkronisering. I stedet den er fortsatt en delt postboks.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet ved å installere Exchange Server 2010 SP3 på lokale Exchange 2010 hybrid serveren du bruker til å flytte postbokser til Office 365. Vi anbefaler denne metoden fordi verdien tilmsExchRemoteRecipientType -attributtet til e-post-aktiverte brukere angis på riktig måte når du flytter postbokser til Office 365 i fremtiden.

For postbokser som allerede er berørt, og manuelt endre verdien til attributtet msExchRemoteRecipientType for e-post-aktiverte brukeren fra 4 til 100. Deretter venter for katalogsynkronisering å kjøre, eller manuell directory-synkronisering. Dette konverterer postboksen til en delt postboks.

LØSNINGEN

Hvis du vil omgå dette problemet, kan du bruke én av følgende metoder, avhengig av situasjonen.

Metode 1

Advarsel Denne fremgangsmåten krever Active Directory Service Interfaces Editor (ADSI Edit). Ved hjelp av ADSI Edit feil, kan det forårsake alvorlige problemer som gjør at du må installere operativsystemet på nytt. Microsoft garanterer ikke at problemer som er forårsaket av feil bruk av ADSI-redigering, kan løses. Bruk ADSI-redigering på egen risiko.

Hvis du installerer Exchange 2010 SP3 er ikke et alternativ for din organisasjon, kan du bruke ADSI-redigering for å endre verdien formsExchRemoteRecipientType -attributtet til 100. Følg disse trinnene:
 1. Åpne ADSI-redigering, og deretter koble til standard navngivingskontekst.
 2. Utvider domenet, og deretter organisasjonsenheten (OU) som inneholder e-post brukerobjektet.
 3. Høyreklikk brukerobjektet som e-post, og klikk deretter Egenskaper.
 4. I attributt-redigering, Finn og velg attributtet msExchRemoteRecipientType .
 5. Klikk Rediger, Skriv inn 100, og klikk deretter OK.

 6. Vent for katalogsynkronisering å kjøre, eller manuell synkronisering.
Når du har fulgt denne fremgangsmåten, konverteres postboksen til en delt postboks.

Important sideeffekt av manuelt angi verdien til attributtet er at Exchange Server 2010 SP1 gjenkjenner ikke 100 som en gyldig type for mottaker, og du ikke vil kunne behandle objektet ved å bruke Exchange Management Console eller Windows PowerShell. Hvis objektet endres på noen måte, selv om det er i denne tilstanden, vil verdien av attributtet msExchRemoteRecipientType tilbake til 4.

Metode 2

Du kan bruke Microsoft Exchange Management Shell til å endre verdien til attributtet msExchRemoteRecipientTypefor alle brukere på samme tid. Følg disse trinnene:
 1. Kjør Exchange Management Shell som en administrator.
 2. Skriv inn følgende kommandoer ved ledeteksten, og trykk deretter Enter:
  $mbx = Get-Mailbox -ResultSize Unlimited -Filter {(RecipientTypeDetails -eq "UserMailbox") -and (RemoteRecipientType -eq "Migrated")}
  $mbx | fl Name, *recip*
  $mbx | Set-Mailbox -RemoteRecipientType "ProvisionMailbox, ProvisionArchive"

  Merk Flaggene ProvisionMailbox og ProvisionArchive som er angitt for msExchRemoteRecipientType-attributtet til riktig desimalverdi for versjonen av Exchange som kjører Exchange Management Shell-kommandoer.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

For mer informasjon om hvordan du bruker ADSI-redigering, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
ADSI-redigering (adsiedit.msc)
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2710029 - Forrige gjennomgang: 11. juli 2014 - Gjennomgang: 9.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365022013 o365e o365m o365a hybrid kbmt KB2710029 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2710029

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com