Mesajul de eroare "Toate necesare, metodele de autentificare negăsită", atunci când utilizați instrumentul de analizare a conectivității la distanță pentru a testa metode de autentificare a serviciului specificat în Office 365

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2710604 - View products that this article applies to.
Nu sunt sigur ce versiune de Office 365 care îl utilizați? Du-te la următorul site Web Microsoft:
Sunt folosind Office 365 după upgrade-ul de serviciu?
Măriți totul | Reduceți totul

PROBLEMA

Notă Acest articol aplică numai clienții de Office 365 care au o implementare hibridă de local Exchange Server și Exchange Online.

Încercați să utilizați instrumentul Microsoft de analizare a conectivității la distanță pentru a trimite o cerere HTTP pentru a testa metode de autentificare a serviciului specificat în Office 365 sau server de coexistență Exchange. În cazul în care este primit un răspuns 401 neautorizate, instrumentul de analizare a conectivității la distanță se așteaptă ca anumite WWW-Authenticate anteturi în răspuns. Anumite consolidare servicii, cum ar fi Microsoft Exchange ActiveSync și Outlook Anywhere (cunoscut anterior ca RPC peste HTTP), nu negocia o metodă de autorizare cu serverul de la distanță. Acești clienți au o metodă de autorizare predefinite care este trimis împreună cu fiecare cerere. În cazul în care această metodă de autorizare nu este activată pe server de la distanță, primiți următorul mesaj de eroare la instrumentul de analizare a conectivității la distanță:
Toate metodele de autentificare solicitate nu s-a găsit.
În plus, în cazul în care metoda de autentificare predefinite nu este activată pe server de la distanță, utilizatorii pot apărea următoarele probleme:
 • dispozitiv mobil utilizatorii care încearcă să se conecteze utilizând Exchange ActiveSync se poate conecta.
 • Utilizatorii Microsoft Outlook pot fi în imposibilitatea de a conecta utilizând Outlook Anywhere.

SOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași, în funcție de situația dvs.:
 • Dacă organizația dumneavoastră este configurat într-un scenariu de implementare Office 365 hibrid care are un amestec de locală și nor cutii poștale, urmați acești pași:
  1. Confirmați că autentificare de bază este activată pe directorul virtual Exchange ActiveSync sub Microsoft-Server-ActiveSync director virtual în Consolă de gestionare Exchange și în Internet Information Server (IIS) pe serverul de hibrid.
  2. Confirmați că autentificare de bază este activată pe remote procedure call (RPC) directorul virtual din IIS pentru utilizatorii de Outlook Anywhere.

   Notă Această metodă de autorizare ar trebui să fie gestionate prin Set-OutlookAnywhere cmdlet-urilor și nu direct în IIS.
 • Dacă organizația dumneavoastră nu este configurat în scenariul de implementare hibridă un Office 365, și toate cutiile poștale exista numai online, urmați acești pași:
  1. Confirmați că autentificare de bază este selectat sub Setări Proxy Exchange în Microsoft Outlook. Acest cadru trebuie să corespundă metoda de autentificare este activat în IIS.
  2. Dacă această setare este obținut prin descoperire automată, asigurați-vă că ClientAuthenticationMethod parametrul sau DefaultAuthenticationMethod parametru este specificat corect configurația Outlook Anywhere.

MAI MULTE INFORMAȚII

Următoarele documente de revizuire și de a confirma că a metodelor de autentificare corecte pentru fiecare aplicație sau serviciu sunt activate pentru directoarele virtuale pe serverul Microsoft Exchange:
Încă nevoie de ajutor? Du-te la Birou 365 comunitare site-ul.

Proprietă?i

ID articol: 2710604 - Ultima examinare: 31 mai 2013 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Cuvinte cheie: 
o365 o365e o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade hybrid o365a o365m kbmt KB2710604 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2710604

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com