"Ο ανώνυμος έλεγχος ταυτότητας ενεργοποιημένη για τον εικονικό κατάλογο" σφάλμα όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να στείλετε μια ανώνυμη αίτηση HTTP από τον απομακρυσμένο διακομιστή για τη διεύθυνση URL στο...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2710605 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Σημείωση Το ακόλουθο σενάριο ισχύει μόνο για το Microsoft Office 365 πελάτες που έχουν μια υβριδική ανάπτυξη της εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και Exchange Online.

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να ελέγξετε αυτόματου εντοπισμού ανακατεύθυνση σε μια εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το εργαλείο εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer στέλνει μια ανώνυμη αίτηση HTTP από τον απομακρυσμένο διακομιστή στη διεύθυνση URL που ανταποκρίνεται με τη διεύθυνση του αυτόματου εντοπισμού για τον διακομιστή υβριδική εσωτερικής εγκατάστασης. Εάν επιτύχει η αίτηση, αλλά η ανώνυμη πρόσβαση δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένη σε αυτόν τον εικονικό κατάλογο, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο εργαλείο:
Ο ανώνυμος έλεγχος ταυτότητας ενεργοποιημένη για τον εικονικό κατάλογο.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι παρακάτω εφαρμογές και υπηρεσίες απαιτούν μεθόδους ελέγχου ταυτότητας που συγκεκριμένα:
  • Το Outlook Web App
  • Microsoft Exchange ActiveSync
  • Το Outlook οπουδήποτε (γνωστή παλαιότερα ως RPC μέσω HTTP)
  • Αυτόματος εντοπισμός
  • Άλλες υπηρεσίες Web του Exchange, όπως η υπηρεσία διαθεσιμότητας και διανέμονται από το web χωρίς σύνδεση βιβλίων διευθύνσεων
Εάν είναι ενεργοποιημένη η ανώνυμη πρόσβαση, αντί, ή επιπρόσθετα, άλλες απαιτούμενες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, ο διακομιστής σας δεν είναι ασφαλές από άποψη ασφαλείας και μπορεί να προκύψουν μη αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ελέγξτε την ακόλουθη τεκμηρίωση και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένες οι σωστές μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας για κάθε εφαρμογή ή υπηρεσία εικονικών καταλόγων στο διακομιστή σας Exchange:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2710605 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365a o365m hybrid o365022013 kbmt KB2710605 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2710605

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com