Foutbericht 'Anonieme verificatie is ingeschakeld voor de virtuele map' wanneer u het hulpprogramma Remote Connectivity Analyzer gebruiken voor het verzenden van een anonieme HTTP-aanvragen van de externe server naar de URL in Office 365

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2710605 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Opmerking In het volgende scenario geldt alleen voor Microsoft Office 365-klanten die een hybride implementatie op bedrijfsterreinen met Exchange Server en Exchange Online.

U probeert een omleiding van Autodiscover testen in een organisatie met het hulpprogramma Microsoft Remote Connectivity Analyzer. Tijdens de proef verzendt het hulpprogramma Remote Connectivity Analyzer tool een anonieme HTTP-aanvragen van de externe server naar de URL die met de Autodiscover-adres voor de server van de hybride op ruimten reageert. Als de aanvraag is gelukt, maar anonieme toegang niet op deze virtuele map moet worden ingeschakeld, wordt het volgende foutbericht weergegeven in het hulpprogramma:
Anonieme verificatie is ingeschakeld voor de virtuele map.

OORZAAK

Dit probleem doet zich voor omdat de volgende toepassingen en services specifieke verificatiemethoden nodig hebt:
  • Outlook Web App
  • Microsoft Exchange ActiveSync
  • Outlook Anywhere (voorheen bekend als RPC via HTTP)
  • Automatisch opsporen
  • Andere Exchange Web Services zoals de beschikbaarheid van Service en web distributed Offline adresboeken
Als anonieme toegang is ingeschakeld in plaats van of in aanvulling op, andere verificatiemethoden vereist, de server is niet zo veilig uitgeschakeld en kunnen onverwachte resultaten optreden.

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen door de volgende documentatie controleren en bevestigen dat de juiste verificatiemethoden voor elke toepassing of service zijn ingeschakeld voor de virtuele mappen op de Exchange-server:

MEER INFORMATIE

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2710605 - Laatste beoordeling: zaterdag 12 juli 2014 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365e o365a o365m hybrid o365022013 kbmt KB2710605 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2710605

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com