Σφάλμα όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να ελέγξετε το Outlook οπουδήποτε σε ένα περιβάλλον του Office 365: "Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία αμοιβαίου ελέγχου ταυτότητας"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2710606 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Σημείωση Το ακόλουθο σενάριο ισχύει μόνο για τους πελάτες του Microsoft Office 365 που έχουν μια υβριδική ανάπτυξη της εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και Exchange Online.

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να δοκιμάσετε τη δυνατότητα Outlook Anywhere σε περιβάλλον Microsoft Office 365, το εργαλείο εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία αμοιβαίου ελέγχου ταυτότητας.
Επιπλέον, ένας χρήστης ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Ο χρήστης είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις και δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή, χρησιμοποιώντας το Outlook Anywhere.
 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν χρησιμοποιεί το Microsoft Outlook 2010 ή το Microsoft Office Outlook 2007 για να δημιουργήσετε αυτόματα το προφίλ του Outlook:

  Κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να προσπαθήσετε, χρησιμοποιώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Το κοινό όνομα δεν συμφωνεί με τον αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας (msstd:) συμβολοσειράς που εισάγεται στο εργαλείο ανάλυσης απομακρυσμένης σύνδεσης.
 • Η συμβολοσειρά αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας δεν είναι έγκυρη. Ωστόσο, το CertPrincipalName χαρακτηριστικό για την Παράσταση OutlookProvider αντικείμενο που είναι αποθηκευμένο στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory δεν είναι έγκυρη.

  Σημείωση Η συμβολοσειρά αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας ισούται με το Σύνδεση μόνο με διακομιστές μεσολάβησης που έχουν αυτό το κύριο όνομα στο πιστοποιητικό τους ρύθμιση με τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Exchange στο Outlook.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προβολή του πιστοποιητικού διακομιστή web που είναι εγκατεστημένη στο διακομιστή Exchange 2010 υβριδική ανάπτυξης και επιβεβαιώστε το κοινό όνομα για την οποία εκδόθηκε το πιστοποιητικό (για παράδειγμα, mail.contoso.com).
 2. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Exchange στο Outlook και ελέγξτε ότι το πλήρες έγκυρο namd τομέα (FQDN) τοΑμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας κύριο όνομα το πεδίο έχει πληκτρολογηθεί σωστά (για παράδειγμα, msstd: mail.contoso.com).
 3. Εάν είναι απαραίτητο, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet χρησιμοποιώντας κέλυφος διαχείρισης Exchange για να αλλάξετε τοCertPrincipalName χαρακτηριστικό:
  Set-OutlookProvider EXPR -CertPrincipalName:"msstd:mail.contoso.com"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer διαπραγματεύεται μια σύνδεση Secure Sockets Layer (SSL) στον απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή για να ανακτήσετε τις διάφορες ιδιότητες στα X 509 πιστοποιητικά. Το εργαλείο αξιολογεί το χαρακτηριστικό θέμα για να προσδιορίσετε το FQDN ή κοινό όνομα που αντιστοιχίστηκε στο πιστοποιητικό (για παράδειγμα, mail.contoso.com).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κύρια ονόματα, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft Developer Network (MSDN):
Κύριος ονόματα
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες παροχής Exchange 2010 και Exchange, το Outlook 2007, μεταβείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
Σύνολο OutlookProvider
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2710606 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365062011 pre-upgrade hybrid o365022013 after upgrade kbmt KB2710606 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2710606

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com