Σφάλμα όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να δοκιμάσετε το Outlook Anywhere σε ένα περιβάλλον του Office 365: "Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία αμοιβαίου ελέγχου ταυτότητας"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2710606 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Σημείωση Το ακόλουθο σενάριο ισχύει μόνο για το Microsoft Office 365 πελάτες που έχουν μια υβριδική ανάπτυξη της εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και Exchange Online.

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να δοκιμάσετε τη δυνατότητα Outlook Anywhere σε περιβάλλον Microsoft Office 365, το εργαλείο εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία αμοιβαίου ελέγχου ταυτότητας.
Επιπλέον, ένας χρήστης ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Ο χρήστης είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις και δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή, χρησιμοποιώντας το Outlook Anywhere.
 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν χρησιμοποιεί το Microsoft Outlook 2010 ή το Microsoft Office Outlook 2007 για να δημιουργήσετε αυτόματα το προφίλ του Outlook:

  Κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να επιχειρήσετε χρησιμοποιώντας μια μη κρυπτογραφημένη σύνδεση.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Το κοινό όνομα δεν συμφωνεί με τον αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας (msstd:) συμβολοσειράς που εισάγεται στο εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης ανάλυσης.
 • Η συμβολοσειρά αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας δεν είναι έγκυρη. Ωστόσο, το CertPrincipalName χαρακτηριστικό για την Παράσταση OutlookProvider αντικείμενο που είναι αποθηκευμένο στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory δεν είναι έγκυρη.

  Σημείωση Η συμβολοσειρά αμοιβαίο έλεγχο ταυτότητας ισοδυναμεί με τη ρύθμιση σύνδεση μόνο με διακομιστές μεσολάβησης που έχουν αυτό το κύριο όνομα στο πιστοποιητικό τους στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Exchange στο Outlook.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προβολή του πιστοποιητικού διακομιστή web που είναι εγκατεστημένη στο διακομιστή Exchange 2010 υβριδική ανάπτυξης και επιβεβαιώστε το κοινό όνομα για την οποία εκδόθηκε το πιστοποιητικό (για παράδειγμα, mail.contoso.com).
 2. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Exchange στο Outlook, andcheck ότι το πλήρες έγκυρο namd τομέα (FQDN) στο πεδίοΑμοιβαίου ελέγχου ταυτότητας κύριο όνομα έχει πληκτρολογηθεί σωστά (για παράδειγμα, msstd: mail.contoso.com).
 3. Εάν είναι απαραίτητο, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet χρησιμοποιώντας το κέλυφος διαχείρισης Exchange για να αλλάξετε τοCertPrincipalName χαρακτηριστικό:
  Set-OutlookProvider EXPR -CertPrincipalName:"msstd:mail.contoso.com"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer διαπραγματεύεται μια σύνδεση Secure Sockets Layer (SSL) στον απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή για να ανακτήσετε τις διάφορες ιδιότητες στα X 509 πιστοποιητικά. Το εργαλείο υπολογίζει το χαρακτηριστικόθέματοςγια τον προσδιορισμό theFQDN ή κοινό όνομα που αντιστοιχίστηκε στο πιστοποιητικό (για παράδειγμα, mail.contoso.com).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κύρια ονόματα, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft Developer Network (MSDN):
Κύριος ονόματα
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες παροχής Exchange 2010 και Exchange 2007, το Outlook, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Σύνολο OutlookProvider
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2710606 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365m hybrid kbmt KB2710606 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2710606

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com